MVO-bijeenkomsten terug naar overzicht

Datum maandag 17 juni en woensdag 26 juni
Tijd 9.00 uur tot 10.30 uur
Locatie Centraal bureau

De gemeente Tilburg stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO.) In dit kader organiseert ContourdeTwern tweemaal een MVO-bijeenkomst, waarin het Tilburgse bedrijfsleven kort maar krachtig wordt geïnformeerd over de MVO-evenementen Beursvloer Tilburg en Fairduurzamen. Beide zijn gericht op het (verder) verduurzamen van organisaties.

De bijeenkomsten vinden op maandag 17 juni en woensdag 26 juni van 9.00 uur tot 10.30 uur plaats op het Centraal Bureau van ContourdeTwern (Spoorlaan 444, Tilburg). Geïnteresseerden kunnen zelf bepalen wanneer aan te sluiten, maar let op: vooraf aanmelden is wel vereist!  

Beursvloer Tilburg

Het eerste evenement ‘Beursvloer Tilburg’ brengt vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Tilburgse ondernemingen worden uitgenodigd om in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid gratis hun producten en/of diensten aan Tilburgse maatschappelijke organisaties aan te bieden. Deze doen op hun beurt een tegenprestatie. Wat de één biedt, is voor de ander zeer gewenst. Dit jaar vindt het evenement plaats op dinsdag 8 oktober in het Koning Willem II stadion. Deelname is kosteloos. Meer informatie wordt gedeeld tijdens de bijeenkomst of kan gevonden worden op www.beursvloertilburg.nl.

De editie van vorig jaar was een groot succes: tweehonderd bedrijven en organisaties realiseerden een fictieve omzet van 1 miljoen euro in anderhalf uur tijd! 

Fairduurzamen

Switch (onderdeel van ContourdeTwern) biedt midden- en kleinbedrijven en maatschappelijke organisaties kosteloos een uniek programma om actief stappen te zetten richting (verder) verduurzamen en betekenisvol ondernemen. Dit in nauwe samenwerking met het Ondernemingscentrum van Avans Hogeschool. Onderdeel van het programma is onder andere een interessante lezing, daarnaast krijgen deelnemers concrete maatwerk tips over hoe te fairduurzamen. Het uiteindelijke doel is bedrijven en organisaties met duurzame ambities te verbinden, kennis te delen en de eventuele inzet van expertise voor next steps te bepalen. 

Ben jij of ken jij?

Behoort jouw organisatie tot het Tilburgse bedrijfsleven en wil je meer weten over verduurzamen? Meld je dan nu aan voor een van de bijeenkomsten via Albert Rusch, Intermediair Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, bereikbaar via albertrusch@contourdetwern.nl of 013 583 99 99.


Heb jij connecties in het Tilburgse bedrijfsleven die wij kunnen helpen om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (verder) in te bedden? Deel dit bericht dan vooral! Alvast bedankt!

Contactgegevens

Contact Albert Rusch
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres albertrusch@contourdetwern.nl
facebook reacties