Autisme Informatiemarkt terug naar overzicht

Voor Volwassenen
Datum 28 maart 2019
Tijd 18.30 - 21.30 uur
Kosten gratis
Locatie De Symfonie

In aanloop naar de landelijke Autismeweek organiseren Expertisecentrum Autisme Amarant Groep, Stichting MEE regio Tilburg, RIBW Brabant, ContourdeTwern, Regionaal Autisme Centrum en Zintri wederom een Autisme Informatiemarkt in Wijkcentrum de Symfonie in Tilburg. De markt vindt plaats op 28 maart, van 18.30 tot 21.30 uur. Toegang is gratis.

Programma

De informatiemarkt is deze avond doorlopend te bezoeken. De deelnemende instanties kunnen u helpen met uw vragen over autisme en aanverwante zaken. De drie lezingen worden op onderstaande tijdstippen gegeven. 


19:15 – 20:00 uur  Birsen Basar ‘Ambassadeur voor Autisme’ Birsen is een jonge vrouw met autisme en zet deze in als haar kracht. Haar missie is dat alle mensen met autisme voor zover dat kan, meedoen in deze samenleving. Daarvoor is voorlichting en bewustzijn heel belangrijk. Puur, eerlijk, grappig. Dit zijn een van de drie mogelijke woorden die je zult noemen als je bij een presentatie van Birsen bent geweest.


20:15 – 21:15 uur  André Parren ‘Grip op gamen en autisme’ André Parren is pedagoog en ervaringsdeskundige op het gebied van gamen. Zijn jarenlange ervaring binnen het werken met gamers en (professioneel) opvoeders, hulpverleners en scholen leerde André dat de houding naar gamen negatief is. Is dit terecht?


20:30 – 21:15 uur  Monica Dozen ‘Autisme als talent’ Monica Dozen kreeg op haar 54ste de diagnose autisme en coacht mensen met autisme. Met haar inspirerende lezingen over autisme geeft zij een kijkje in de wondere wereld van autisme.


Alle lezingen zijn net als de informatiemarkt gratis te bezoeken. Aanmelden kan bij binnenkomst van de informatiemarkt. Kom bijtijds want VOL = VOL.