‘Nooit alleen’ terug naar overzicht

18 december mocht ik tijdens een grandioos feest de nieuwe slogan voor de komende jaren presenteren: nooit alleen.
'Nooit alleen' heeft qua betekenis meerdere lagen en past goed bij ContourdeTwern. Als organisatie doen we het niet alleen en als het aan ons ligt, staan mensen er ook nooit alleen voor.

Jouw verhaal van nooit alleen
Wij doen wat nodig is om iedereen mee te laten doen. Want je kunt de hele wereld aan als je er niet alleen voor staat. Deze boodschap willen we dan ook breed uitdragen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Ik wil je uitnodigen om jouw verhaal of project waarin ‘nooit alleen’ tot uiting komt te delen want hier zijn in ons werk veel voorbeelden van.

Nooit alleen bij ContourdeTwern
Zo organiseerden collega’s van team Reeshof in Tilburg op kerstavond een diner voor mensen uit de wijk. Deze avond werd druk bezocht. Op heel veel plaatsen worden mantelzorgcafés georganiseerd waar mantelzorgers terecht kunnen om elkaar te ontmoeten, verhalen te delen en even bij te komen. Denk bij ‘nooit alleen’ ook aan onze presentie in netwerken. Zo werken we in Heusden samen in ‘Bijeen’, een netwerk van partijen op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen we dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt die nodig is.  

Vertel mij jouw verhaal!
Bij ContourdeTwern doen we het nooit alleen. Ik nodig je uit om jouw voorbeeld in een verhaal op te schrijven, te fotograferen en/of op video vast te leggen en met mij te delen. Je kunt je verhaal naar mij en de afdeling communicatie sturen. Heb je hier hulp bij nodig? Mail dan naar communicatie@contourdetwern.nl. Zij geven je graag tips en denken met je mee. Je bent het hele jaar welkom om je verhalen en praktijkvoorbeelden te delen. Ik zie er naar uit! Ook kom ik graag bij je langs. Een keer per maand bezoek ik een project in het kader van nooit alleen. Ik zie je uitnodiging graag tegemoet.

Gon Mevis

facebook reacties