Nieuwe slogan terug naar overzicht

Op dinsdagavond 18 december hebben wij in het bijzijn van 2.500 vrijwilligers en medewerkers onze nieuwe slogan gepresenteerd: nooit alleen.

We doen het nooit alleen

ContourdeTwern staat voor een zelfredzame en sociale samenleving waarin mensen zichzelf en elkáár helpen. Wij zijn er om mensen en buurten te helpen bij het oplossen van kleine en grote vragen. Dit doen we met kennis, middelen en bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Maar vooral: samen met inwoners. 'Nooit alleen' is een logisch vervolg op 'iedereen telt mee, iedereen doet mee', de slogan waar wij vijf jaar geleden – toen Contour en de Twern fuseerden - mee naar buiten traden.

Onderscheidende kracht

Directeur/bestuurder Gon Mevis is blij met de nieuwe slogan: “Als organisatie doen we het niet alleen, maar als het aan ons ligt, staan mensen er ook nooit alleen voor. ContourdeTwern fungeert als sociaal bindmiddel in zestien werkgebieden, van Tilburg tot Dordrecht. Wij doen wat nodig is om iedereen mee te laten doen. Je kunt de hele wereld aan als je er niet alleen voor staat; dát is wat we willen uitdragen. Je bent nooit alleen.”