Leer nieuwe mensen kennen terug naar overzicht

Datum 3 oktober 2018
Tijd 12.00-14.30 uur

Ontmoetingsmoment geeft mensen inspiratie om anderen te ontmoeten en hun sociale netwerk uit te breiden. Heel belangrijk om ervoor te zorgen dat er minder momenten van eenzaamheid zijn. Vandaar dat we ook graag een bijdrage willen leveren tijdens ‘De week van de eenzaamheid’, die wij liever de ‘week van de ontmoeting’ willen noemen!

De datum is geprikt, wij regelen op woensdag 3 oktober een gezellig lunch en nu alleen nog een aantal deelnemers.

Om 12.00 uur heten we iedereen bij welkom en we sluiten af om 14.30 uur.

Uw bijdrage is 2 euro inclusief de lunch en activiteiten. Voor de koffie, thee, jus d’orange en melk wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Uiterlijk woensdag 26 september laten we u weten waar we de lunch plaats zal vinden in Tilburg.

Aanmelden kan via 06 479 47 374 of ontmoetingsmoment@gmail.com.

Ontmoetingsmoment organiseert drie keer per jaar een bijeenkomst, zodat u nieuwe mensen kunt leren kennen. Voor de organisatie van deze ZomerOntmoeting werken Humanitas afd. Midden-Brabant en Zorgbelang Brabant/Zeeland samen met ContourdeTwern, Resto013, Kring KBO Tilburg, Attent in het kwadraat, CV Productions en Achter de geraniums uit. Met zijn allen helpen we u tijdens de ontmoetingslunch op weg met het opdoen van nieuwe contacten, zodat u er hierna zelf meer initiatief in kunt nemen.  

Het is leuk om vriendschappen te sluiten en daarnaast nog eens positief voor uw gezondheid. Het aangaan hiervan is niet voor iedereen makkelijk of vanzelfsprekend. Een steuntje in de rug hierbij en op een plek komen waarvan u weet dat iedereen hiervoor openstaat is erg fijn! Kunt u deze hulp ook goed gebruiken? Kom dan naar de Ontmoetingslunch op woensdag 3 oktober. Of kent u mensen die graag een groter sociaal netwerk hebben? Breng deze mogelijkheid hiertoe dan bij hen onder de aandacht.

facebook reacties