OPSTAPbus bedankt sponsoren terug naar overzicht

Hulde! De tweede OPSTAPbus reed al enkele jaren rond, maar vanaf heden is ook deze bus voorzien van logo’s van sponsoren. Dit is dinsdag 28 augustus officieel gevierd met de sponsoren, om hen te bedanken.

Continue groei

Sociaal werker Linda Drabbe: “De OPSTAPbus is al jaren een succes in Tilburg en blijft continu groeien in het aantal deelnemers. Wel merken we dat de uitstapjes prijzig zijn; het is namelijk een kostendekkende activiteit. De prijs van de uitstapjes maakt dat deelname voor sommigen beperkt of zelfs niet mogelijk is. Reden voor ons om in actie te komen. Ons motto is ten slotte: ‘iedereen telt mee, iedereen doet mee’.”

€ 32.855

Tijdens de lancering werd het totale sponsorbedrag onder luid gejuich bekend gemaakt: € 32.855! Voor zowel ContourdeTwern als de sponsoren was dit bedrag tot aan de bijeenkomst een verrassing.
Helmer de Vries van de Stichting MVI (Mobiliteit voor Iedereen) overhandigde de cheque aan Johan Klunder. MVI is een samenwerkingspartner ten behoeve van de werving van de sponsors. Linda: “Een geweldig bedrag! Dankzij de sponsoren kunnen we onze uitstapjes wat goedkoper maken en daarmee laagdrempeliger worden, zodat we een grotere doelgroep kunnen bereiken, ook die met een smallere beurs. Want daar gaat het uiteindelijk om!”

Reacties sponsoren

Barry Brocken van Brocken Verhuizingen: “Mensen mobiel maken die daar de middelen niet voor hebben en bij elkaar brengen om leuke dingen te ondernemen.” Bram van Beurden van Giardino d’Italia: “Als kleine ondernemer ben je niet alleen afhankelijk van de lokale gemeenschap maar ook medeverantwoordelijk.”

facebook reacties