Word standhouder op 60+ beurs terug naar overzicht

Op zaterdag 8 september vindt de jaarlijkse 60+ beurs weer plaats in de grote hal van de Euroscoop. De gratis toegankelijke beurs is een samenkomen van ruim 4000 bezoekers uit Tilburg en omgeving die zich graag laten informeren bij de verschillende stands, maar zeker ook komen voor de muzikale omlijsting en een hapje en drankje.

Diversiteit

De 60+ beurs is al jaren een begrip in Tilburg en omliggende plaatsen. Deze gratis beurs is aantrekkelijk voor zowel bezoekers als standhouders. De bezoekers zijn niet bang om een product ‘aangesmeerd’ te krijgen, omdat de standhouders integer en oprecht zijn. Zorginstanties, aanbieders van reizen, sieraden, horecastands; het aanbod is groot en divers met zo’n 90 standplaatsen. Tussen 10.00 en 16.00 uur snuffelen de bezoekers dan ook graag door de variatie aan kraampjes.

Standplaats huren

Wil jij graag een product of dienst aanbieden tijdens de beurs? Dat kan! Er zijn nog stands beschikbaar. Vooral op het gebied van recreatie, hobby en entertainment kan het aanbod nog diverser gemaakt worden voor de bezoekers.

Dus wil jij graag in één dag zo'n 4000 potentiële klanten bereiken? Meld je dan gauw aan op www.seniorenbeurstilburg.nl. Het huren van een stand kost 100 euro. Je kunt je nog aanmelden t/m 22 augustus.

facebook reacties