Dongense picknick terug naar overzicht

Voor de tweede keer deze zomer werd door ContourdeTwern Dongen een picknick georganiseerd. Ditmaal in de wijk West 2. Juist wanneer in de zomer veel mensen op vakantie zijn, kan het gezellig zijn om nieuwe mensen, of bekende buren, te ontmoeten in je eigen wijk. Een goede buur is goud waard en daarom is het fijn om elkaar in een ongedwongen sfeer te leren kennen of om informatie uit te wisselen.

Een gezellige middag

De medewerkers van ContourdeTwern zorgen tijdens de picknick voor water, vers fruit en natuurlijk voor wat speelgoed voor de kids. Picknickkleedjes en tafeltjes zijn ook voorhanden.

Weer een picknick op 22 augustus

Wilt u ook meedoen? U bent van harte welkom, want wij zien graag nog veel meer bezoekers komen. Zet de volgende datum op uw kalender: woensdag 22 augustus om 14.30 uur. De locatie is deze keer bij de nieuwe Cammeleur aan de Hoge Ham. We gaan picknicken in het park ernaast, maar natuurlijk kunt u ook binnen een kijkje komen nemen.

U kunt gewoon aanschuiven bij de picknick. Wilt u vooraf informatie? Neem gerust contact op met Jeanine Bouman (06-83168915) of Ingrid van Oosterhout (06-12186050). Heel graag tot binnenkort!

facebook reacties