Kadootje: NaarBuiten!magazine terug naar overzicht

De nieuwe editie van het Naar buiten! magazine kan weer gratis besteld worden door directies van basisscholen in het 013 gebied: Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Dongen. Het magazine is geïnspireerd door de start van het voorjaar en het feit dat Brabant dit jaar Gastronomische hoofdstad van Europa is. Door de samenwerking met het rijksoverheid programma Jong Leren Eten heeft deze editie het thema ‘Natuurlijk Lekker’ gekregen.

.

Het handige A5 magazine staat vol smakelijke content en biedt een overzicht van lokale natuureducatie, een kleurrijke verzameling van buitenactiviteiten in de regio en is ook lekker te lezen voor ouders en leerkrachten die gezonde inspiratie willen opdoen en Naar buiten! willen gaan met hun gezin of klas. Zowel buiten schooltijd als in de klas, zowel on- als offline.

Ook staat er veel informatie in over GoodFood, eten dat bewust wordt gemaakt, verwerkt en gegeten. Het nuttige verenigd met het aangename!

De inhoud is gemaakt in samenwerking met Natuurmuseum Brabant, de gemeente Tilburg, IVN Natuureducatie Brabant, JOGG Tilburg, het Voedingscentrum en lokale initiatieven, horeca en boeren. Makelaars van Jong Leren Eten Wim Ruis (IVN Brabant) en Judith Piek (GGD Brabant) schreven het voorwoord.

Basisscholen kunnen bestellen tot 11 april op naarbuiten013.nl/kadootje

facebook reacties