Gouden Toetsenbord in Boxtel terug naar overzicht

“Het Gouden Toetsenbord” verzamelt verhalen geschreven door bekende en onbekende Boxtelaren. Het toetsenbord wordt aangeboden aan mensen die hun verhaal willen vertellen. Actuele verhalen of verhalen over vroeger. Ze kunnen ook gaan over werk of passie of iets wat je raakt. Naastebuur.nl hoopt zo verhalen te bundelen die een beeld geven van wat Boxtelaren bezig houdt. De schrijver van een verhaal kiest een volgende verteller en geeft het toetsenbord door.

Van online naar offline contact

Dit toetsenbord wordt gegeven aan iemand die een verhaal te vertellen heeft. Deze persoon mag het dan weer doorgeven aan wie hij/zij wil. Hierdoor ontstaat er contact van een online verhaal naar offline contact, hoe mooi is dat!

Uitreiking aan burgemeester

In dit geval hebben wij de eerste uitreiking gedaan aan de burgemeester en hij heeft vorige week zijn eerste verhaal geplaatst op naastebuur.nl. Hij is inmiddels op de koffie geweest bij Frans van Beers, een inspirerende inwoner van Boxtel. Het verhaal van de burgemeester lees je hier. Check bovendien de overhandiging van Het Gouden Toetsenbord door de burgemeester aan Frans van Beers hier

Meld jezelf of een ander aan voor naastebuur.nl

Jij kunt vrij gebruik maken van naastebuur.nl en zo ook je cliënten, vrijwilligers en alle inwoners van Boxtel. Wie weet leidt het tot mooie nieuwe contacten en dus verbindingen. Hier kun je je inschrijven.

facebook reacties