22 maart Vrijwilligersmarkt terug naar overzicht

Datum 22 maart 2018
Tijd 15.00 - 19.00 uur
Kosten gratis
Locatie Avans Hogeschool, Prof. Cobbenhagenlaan 13, Tilburg

Veel organisaties, clubs en verenigingen kunnen niet zonder de inzet van mensen die zich, wekelijks of af en toe, vrijwillig inzetten. Deze mensen maken de wereld een beetje mooier, zorgzamer, socialer en gezelliger. Waarom ze dat doen, is heel verschillend.

Wat zou jouw motivatie kunnen zijn?

Nieuwe mensen ontmoeten? Iets doen waar je keigoed in bent? Je kennis en vaardigheden bijhouden? Iemand blij maken? Zinvol bezig zijn? Je netwerk uitbreiden? Bouwen aan je CV? Wat je reden ook is, vrijwilligerswerk is leuk en ongelooflijk divers!

Ben jij benieuwd wat voor vrijwilligerswerk er in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout  te doen is? En wil jij je oriĆ«nteren op een vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past? Kom dan in actie!

Bezoek op 22 maart tussen 15.00 en 19.00 uur de Vrijwilligersmarkt in het 'groene gebouw' van Avans aan de Prof. Cobbenhagenlaan 13 in Tilburg.

Vele organisaties

Deze gratis markt is een initiatief van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van ContourdeTwern in samenwerking met de gemeente Tilburg en Avans Hogeschool. Meer dan 40 organisaties staan te popelen om met jou in gesprek te gaan. Je kunt er ook een vrijwilligerstest doen, een workshop volgen, snuffelen in het cursusaanbod (gratis en erg leerzaam!), uitleg krijgen over  taal- en participatieactiviteiten en al je vragen stellen over vrijwilligerswerk in het algemeen.

Gratis zonnebril of kaartjes

Zien we je op 22 maart? Omdat de lente dan net begonnen is en we blij zijn met jouw komst, ligt er een mooie zonnebril voor je klaar. Sportievelingen kunnen ook kiezen voor twee zwem- of schaatskaartjes.

Het is fijn als je via www.vrijwilligerstilburg.nl even meldt dat je komt. Daar vind je ook de organisaties die op de markt staan. Uiteraard kun je ook zonder aanmelden binnenlopen.

De vrijwilligersmarkt vindt plaats tijdens de Duthc Happiness Week die van 19 tot en met 26 maart in Tilburg wordt gehouden. Wil jij weten welke (geluks)activiteiten er nog meer plaatsvinden? Kijk dan op www.dutchhappinessweek.nl.  

Contactgegevens

Contact Susan van Schijndel
Telefoonnummer 013 583 99 99
E-mailadres susanvanschijndel@contourdetwern.nl
facebook reacties