Pop-up restaurant Chef's Level terug naar overzicht

Datum Iedere woensdag vanaf 21 februari
Tijd 18.00 - 21.30 uur
Kosten 10 euro
Locatie V39

Dineren in een pop-up restaurant waar leerling koks en obers bouwen aan een mooie toekomst? Genieten van heerlijke gerechten samen met familie, vrienden of collega’s? Kom dan naar pop-up restau-rant Chef’s Level! Het restaurant is vanaf 21 februari iedere woensdag geopend tussen 18.00 - 21.30 uur en is te vinden in V39, het jongerencentrum van R-Newt aan de Veemarktstraat 39.

Reserveer je plek

Voor 10 euro krijg je een heerlijke soep voorgeschoteld, gevolgd door een maaltijdsalade met als afsluiting koffie of thee. Je hebt geen last van eventuele keuzestress; de gerechten worden met smaak voor jou uitgekozen. Reserveren kan telefonisch via 013 543 01 40 (ma – do tussen 9.00 – 17.00 uur) of per e-mail: chefslevel@r-newt.nl. Kleine handigheid om te weten; alleen cashbetaling mogelijk.

Vanaf april zijn de leerlingen nóg meer op stoom en verzorgen zij iedere woensdag een
driegangenmenu voor 15,50 euro inclusief aperitief.

Bijzonder werk-leertraject

Chef’s Level is een leer-werktraject waarbij 17 jongeren zonder startkwalificatie in één jaar worden opgeleid tot kok of gastheer/-vrouw MBO-niveau 1. Voor het wekelijkse pop-up restaurant koken en serveren de jongeren een tweegangenmenu onder leiding van chef kok Kevin Blaakenburg van Bonheur Horeca Groep. De jongeren worden gecoacht door jongerenwerk R-Newt, in samenwerking met Bonheur Horeca Groep, ROC Entree, gemeente Tilburg en Buurtsport.

De derde editie van Chef’s Level begon feestelijk met de kick-off op 29 januari jl. Tijdens een kookchallenge namen wethouders Marcelle Hendrickx en Erik de Ridder het in teams tegen elkaar op. De aftermovie vind je hier: http://bit.ly/2GNOHpr

Meer informatie & ervaringen van bezoekerslees je op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Chefs-Level-494046414097061/

facebook reacties