Sjef is genomineerd! terug naar overzicht

Sjef van der Klein, sociaal werker in de Tilburgse wijk Reeshof, is een van de drie genomineerden in de landelijke verkiezing tot ‘Sociaal Werker van het Jaar 2018’! Dat maakte de vakjury gisteren bekend. Sjef is dus volop in de race om op 14 maart 2018, op de Dag van de Sociaal Werker, met deze prestigieuze titel aan de haal te gaan.

In het programma 'Een zachte G' legt Sjef op zijn bescheiden wijze uit, waarom hij genomineerd is. Klik hier om het interview op Omroep Tilburg te zien.

De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van Sociaal Werk Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, BPSW, het Hbo-onderwijs en de huidige Sociaal Werker van het Jaar Mariska Overgaag. Zij roemen Sjefs energie en zijn inzet voor onder meer ouderen. Ook enkele initiatieven die hij in de Reeshof opstartte, zoals een ontmoetingskamer voor mensen met geheugenproblemen, vielen in de smaak.

In februari kan op Sjef worden gestemd. In de aanloop daarnaartoe besteden we veel aandacht aan zijn nominatie. Als Sjef wint, is hij een jaar lang ambassadeur van het vak en de branche en wint hij enkele mooie prijzen.

Volg het werk van Sjef via Facebook.
Foto: samen met wethouder Kokke tijdens een bijeenkomst in de Week tegen Eenzaamheid 2016.

FunX: Sjef is genomineerd voor de titel 'Sociaal Werker 2018'
Brabants Dagblad: Tilburger Sjef kandidaat voor sociaal werker 2018: Ojee!

facebook reacties