Charity Diner Tilburgs Maatje terug naar overzicht

Datum 9 januari 2018
Tijd 18.00 - 22.00 uur
Locatie De Commanderie

Wat een eer! Amber van Kollenburg organiseert een Charity Diner voor Tilburgs Maatje bij de Commanderie op 9 januari 2018. Een driegangen diner voor 30 euro per persoon, inclusief een loterij waarmee voor 2 euro per lot geweldige prijzen te winnen zijn!

Amber zit in het examenjaar van de evenementen opleiding van de Rooi Pannen. “Ik ben zelf ook vrijwillig maatje en weet dus als geen ander hoe belangrijk en leuk het ‘maatjesschap’ is. Ik zou het dan ook heel leuk vinden als u samen met mij dit goede initiatief helpt!” aldus Amber.

De avond start om 18.00 uur met een welkomstdrankje en borrelhap. Tijdens het driegangen diner is er een loterij waarmee geweldige prijzen te winnen zijn. Deze zijn gesponsord door verschillende bedrijven. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. Kortom, een super leuke avond om heen te gaan met vrienden, familie of collega’s!

De opbrengst van het Charity Diner gaat naar Tilburgs Maatje, waardoor wij met meer (financiële) middelen mensen kunnen werven voor Tilburgs Maatje.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Amber: charitydiner.tilburgsmaatje@gmail.com

Meer info via Facebook: https://www.facebook.com/events/127050871273052/

facebook reacties