Vrijwilligersprijzen Tilburg terug naar overzicht

Afgelopen vrijdag zijn bij Interpolis de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2017 uitgereikt. De titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ ging naar het echtpaar Marij en Paul Looijkens. ’t Koffiemomentje Udenhout is uitgeroepen tot ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ en de ‘Jonge Vrijwilligersprijs’ ging naar Abdellah Aknin.

Echtpaar Looijkens van de Baselaer

Het echtpaar Looijkens zorgt al meer dan 20 jaar dat alles reilt en zeilt in wijkcentrum De Baselaer aan de Hoefstraat. Aan hen kun je het met een gerust hart overlaten: barwerkzaamheden, klussen, inkopen doen, de ruimten inrichten en sfeervol maken, openen en sluiten van het gebouw. En ze doen het met plezier!

't Koffiemomentje in Udenhout

Bij ’t Koffiemomentje in Udenhout kunnen ouderen twee keer per week genieten van een gezellige ochtend. Een hechte en deskundige groep vrijwilligers verzorgt en organiseert wekelijks de bijeenkomsten. Ze doen spelletjes met de deelnemers, maken een praatje en zorgen voor een gezellige lunch.

Abdellah Aknin is jonge winnaar

De Tilburgse Stimuleringsprijs voor de jonge vrijwilliger gaat dit jaar naar Abdellah Aknin. Hij kan met recht een doorzetter genoemd worden. Drie jaar lang volgde hij weekendschoolonderwijs. Sindsdien is hij actief als vrijwilliger bij diverse educatieve activiteiten voor jongeren en adviseert hij de jongerenadviesraad in Tilburg-Noord.

facebook reacties