CdeT in Halderberge terug naar overzicht

Week van de Mantelzorger van 6 tot en met 10 november. Op 10 november is het officieel de Dag van de Mantelzorg. Een landelijke dag waarop u, mantelzorger, in het zonnetje wordt gezet. In Halderberge vieren we de Week van de Mantelzorg van 6 tot en met 9 november op diverse locaties binnen de gemeente Halderberge. Lees verder in de Mantelzorgkrant.

Programma Week van de Mantelzorg

Op maandagmiddag 6 november van 13.00 tot 15.30 uur in het gemeentehuis van Oudenbosch organiseren we een verwenmiddag.  Burgemeester Jobke Vonk opent deze week en deelt de mantelzorgwaardebonnen uit aan de mantelzorgers die het Mantelzorgbedankje hebben aangevraagd. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden.
Wilt u hierbij aanwezig zijn? Geef u dan op vóór 3 november a.s. via
ingridvandepol@contourdetwern.nl of via 06 105 26 950.

Dinsdag 7 november van 13.00 tot 15.30 uur is er een themamiddag in het Bosschehuys, Midzomerplein 4 in Bosschenhoofd. Van een medewerker van ‘Het huis van  morgen’ krijgt u uitleg over de lichamelijke veranderingen als je ouder wordt en wat u kunt doen om zo lang mogelijk gezond en blij in uw eigen woning te kunnen blijven wonen.  Wij zorgen voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Inloop is gratis en vrijblijvend.

Donderdag 9 november is er een mantelzorgontbijt vanaf 9.30 uur in het Pluspunt aan de Veerkesweg 13a in Oud Gastel. Samen met de  medewerkers van Surplus zorgen wij voor een lekker gevarieerd ontbijt. En ook hier delen we de aangevraagde mantelzorgwaardebonnen uit. Wilt u deelnemen aan het mantelzorgontbijt? Geef u dan op vóór 3 november a.s. via: ingridvandepol@contourdetwern.nl of via 06 105 26 950.

 U bent van harte welkom!