Vriendschapsbank verjongt terug naar overzicht

De Vriendschapsbank brengt Tilburgers van 50 jaar en ouder met dezelfde interesses bij elkaar. ContourdeTwern startte dit initiatief vier jaar geleden en sindsdien vonden velen elkaar bij leuke activiteiten: de Vriendschapsbank heeft inmiddels liefst 400 leden. Zij kunnen voor een kop koffie en een praatje ook terecht bij een van de drie wekelijkse inlopen.

Ook mensen onder de 50 hebben behoefte aan vriendschap en nieuwe sociale contacten, ervaart coördinator Annemarie Vermeulen van ContourdeTwern. “Doordat een partner wegvalt of iemand verhuist bijvoorbeeld. Ik word regelmatig benaderd door mensen die het een mooi initiatief vinden maar jonger zijn dan 50. Of ze toch niet mogen deelnemen. Daarom starten we nu met twee activiteiten, speciaal voor deze doelgroep: samen wandelen en naar de bioscoop”, aldus Vermeulen.

Deelnemers organiseren deze activiteiten zelf. Vermeulen voert de gesprekken en brengt geïnteresseerden bij elkaar. “We proberen eerst een leuke groep bij elkaar te krijgen. Elke groep krijgt een eigen contactpersoon. Via een groepsapp loopt de communicatie vervolgens heel gemakkelijk!” Dat er wordt gestart met wandelen en samen naar de bioscoop, sluit volgens Vermeulen andere activiteiten geenszins uit. “Het hangt af van wat de deelnemers zelf willen doen en organiseren.”

Meer informatie

Bent u tussen de 35 en 49 jaar en ziet u een nieuw vriendengroepje wel zitten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met Annemarie Vermeulen of klik hier voor meer informatie.

Foto: auremar/shutterstock.com

Contactgegevens

Contact Annemarie Vermeulen
Telefoonnummer 06 451 33 696
E-mailadres annemarievermeulen@contourdetwern.nl
facebook reacties