Week van de Mantelzorg Dongen terug naar overzicht

De Werkgroep Mantelzorg van ContourdeTwern organiseert, samen met de Volckaert en de gemeente Dongen, van 6 tot en met 9 november een heuse verwenweek voor mantelzorgers. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er activiteiten op verschillende tijdstippen en locaties. De verwenweek wordt op donderdag afgesloten met een feestelijke avond in Volckaert Dongepark.

Aanmelden kan t/m 14 oktober

De werkgroep heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten samengesteld. Het was fijn te ervaren dat personen en organisaties in Dongen bereid zijn mee te werken en mee te denken om mantelzorgers een paar leuke uurtjes te bezorgen. Voor een ander zorgen is fijn maar soms is onbezorgd ontspannen heel erg nodig, al is het maar even.

Ontspanning
De Week van de Mantelzorg staat in het teken van ontspanning en elkaar ontmoeten. De activiteiten zijn heel divers: van creatief bezig zijn met verf en stenen, dansen en yoga, wandelen en darten tot een interessante lezing. In het programmaoverzicht staat precies wat, waar en wanneer u kunt deelnemen. Op de feestavond worden de gasten tussen 19.00 en 19.30 ontvangen op het Plein in het hoofdgebouw van Volckaert Dongepark met een kopje koffie of thee. Daarna is er in het theater de voorstelling ‘De Meidenkist’ van Cees Prinsen. Tot slot een afterparty op het Plein, met ‘n hapje en ‘n drankje.

Aanmelden kan nog
Alle mantelzorgers die bij ContourdeTwern bekend zijn, hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen via de mail of per post. Wie nog geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel mantelzorger is, kan zich melden via vrijwilligerDongen@contourdetwern.nl of telefonisch 0162 314138.
Aanmelden kan tot en met 14 oktober.

Klik hier voor het programmaoverzicht en het aanmeldformulier. U kunt beide ook ophalen bij de balie van Theek 5. 

facebook reacties