Week voor en door vrijwilliger terug naar overzicht

Van 2 t/m 6 oktober is de ‘Week voor en door vrijwilligers’ in de Langstraat. Op de maandag openen de drie wethouders deze bijzondere week tijdens een feestelijke avond voor alle vrijwilligers uit Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. Ralph Kolen brengt zijn boeiende theatershow. We sluiten de avond af met een borrel.


Locatie: SG Overlaat, Eikendonklaan 3, 5143 NG, Waalwijk
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur (inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur)

'

Theatershow ‘Hart voor de zaak’
Vrijwilligers, je hebt ze in alle soorten en maten maar één ding hebben ze gemeen, namelijk hart voor de zaak. Vol overgave en geheel belangeloos geven ze het beste van zichzelf. En de beloning? Geen geld of andere aardse zaken maar misschien wel het meest waardevolle dat een mens kan ervaren: voldoening en waardering.

Vrijwilligerswerk is niet statisch. De organisaties waar vrijwilligers actief zijn en de vrijwilligers zelf, zijn constant in beweging. Tijdens de theatershow ‘Hart voor de zaak’ neemt theatermaker Ralph Kolen zijn publiek op humoristische en interactieve wijze mee in de veranderende wereld van vrijwilligerswerk. Hij laat zien hoe je je als vrijwilliger kunt bewegen en hoe je jouw talenten kunt blijven ontwikkelen. Een theatershow als cadeau voor de inzet en energie de afgelopen jaren maar ook als een frisse manier om naar je (vrijwilligers)werk te kijken en de vraag te stellen ‘heb jij hart voor de zaak?’.

Week voor en door vrijwilligers
Deze tweede editie van de ‘Week voor en door vrijwilligers’ bruist van activiteiten en wordt georganiseerd door Vrijwilligersacademie ContourdeTwern Waalwijk, Vrijwilligershuis Heusden en Vrijwilligerssteunpunt Loon op Zand. Er zijn diverse workshops, themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligers die werkzaam zijn in het maatschappelijke domein in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.

Deelname aan de workshops is geheel gratis. Inschrijven voor meerdere workshops is mogelijk. Vol is vol, dus meld je snel aan.

Programma
Meer weten? Bekijk de flyer en het weekprogramma (klik op de pdf-bestanden):
Folder ‘Talenten van de Langstraat’
Programmaboekje ‘Week voor en door vrijwilligers 2017’

Inschrijven
Een keuze gemaakt uit de workshops, cursussen of lezingen? Meld je dan aan via deze link: http://www.supersaas.nl/schedule/vwacademieWaalwijk/Week_voor_en_door_vrijwilligers

Contact
Voor Heusden: Wilma Schapendonk, 06 231 40 136, info@vrijwilligershuisheusden.nl
Voor Waalwijk: Julie Meijers, 06 238 61 758, vwacademiewaalwijk@contourdetwern.nl
Voor Loon op Zand: 0416 280 280, infoloonopzand@contourdetwern.nl

 

facebook reacties