Inloopavond vrijwilligerswerk terug naar overzicht

Voor Senioren, Volwassenen
Datum dinsdag 26 september
Tijd 18.00 - 20.30 uur
Locatie 't Sant

Gewoon omdat je het leuk vindt om anderen te helpen, om werkervaring op te doen, om nieuwe mensen te ontmoeten of om jouw talenten te ontplooien. Er zijn 1001 redenen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Wat is jouw motivatie? ContourdeTwern gaat hierover graag met jou in gesprek tijdens de inloopavond voor vrijwilligerswerk op dinsdag 26 september in wijkcentrum ‘t Sant in Tilburg.

Deze avond is ook interessant als je wilt weten of vrijwilligerswerk iets voor jou is. En als je benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden om jouw steentje bij te dragen aan onze samenleving. We helpen je graag op weg. Ben je al vrijwilliger en heb je een vraag? Kun je als organisatie ondersteuning gebruiken bij het plaatsen van een vrijwilligersvacature op de digitale vacaturebank? Ook dan ben je van harte welkom op de inloopavond.

Laat je verrassen!

Kom kennismaken tijdens deze avond en laat je verrassen. Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met jou in gesprek. Om 18.15 en 19.15 uur vindt er een korte interessante presentatie plaats. Aanmelden voor de inloopavond is niet nodig. Je kunt op dinsdag 26 september gewoon tussen 18.00 en 20.30 uur binnenlopen bij wijkcentrum ’t Sant aan de Beneluxlaan 74.

Contactgegevens

Contact Bhartie Persad
Telefoonnummer 013 467 19 26
E-mailadres bhartiepersad@contourdetwern.nl
facebook reacties