Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Visclub

De Boxtelse hengelsportvereniging Ons Genoegen bestaat al meer dan tachtig jaar. De visclub telt liefst 850 leden, in alle leeftijden. Alleen: het actieve, jonge bestuur mist een secretaris omdat de huidige afscheid neemt, na twaalf jaar. Iets voor jou?      

De Rots

Gemeenschapshuis de Rots is dé ontmoetingsplek in Boxtel-Oost. Dagelijks komen er groepen en groepjes van allerlei aard om samen te hobbyen, te bewegen, muziek te maken of te vergaderen.  De Rots werkt met vrijwilligers en kan momenteel wat hulp gebruiken achter de bar, bij de ontvangst en in de bediening. Kun jij een avond of dagdeel in de week vrijmaken?

Op de bus

De bus van de Voedselbank komt bestuurders en bijrijders tekort. Heb jij een dagje in de week tijd? Het is wel handig als je fit bent, om kratten, dozen en trays te laden en te lossen. Rijbewijs B volstaat voor de chauffeur.

Dierenverzorger bij ’t Binnenveld?

Zorghoeve ’t Binnenveld biedt dagbesteding aan mensen met geheugenproblemen. De oorspronkelijke aardappelboerderij langs de weg naar Schijndel is een gastvrij buitenhuis omringd door tuinen en huisdieren. Voor de dieren en hun verblijven zoekt ’t Binnenveld een verzorger op de woensdagochtend.

Meer informatie

Bel naar ContourdeTwern (maandag t/m donderdag), 0411 655 899, en vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt.
Mailen kan  ook:  vwsboxtel@contourdetwern.nl

Inloopspreekuren zijn elke maandag 10.00-12.00 uur in de bibliotheek, en maandag-dinsdag-donderdag 10.00-12.30 uur op Ursula 12. 

Meer vacatures op www.contourdetwern.nl/Boxtel .