Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Ben jij die teamplayer voor ODC?

Heb jij iets met amateurvoetbal en zou je daar iets voor willen betekenen? Dan ontvangt voetbalvereniging ODC je met open armen. De club heeft behoefte aan een jeugdcoördinator voor één leeftijdsgroep. Voorts zijn mensen nodig voor het terreinonderhoud, zoals maaien en bladblazen, en iemand die de scheidsrechters op het sportpark ontvangt en begeleidt. Een creatieve netwerker tot slot zou een aanwinst zijn voor de sponsorcommissie.        

 

Ambtelijke taal

De stichting Uruma komt op voor alleenstaande moeders en weeskinderen in ontwikkelingslanden. De contactpersoon in Boxtel spreekt redelijk Nederlands, maar heeft moeite met het begrijpen van  ambtelijk geschreven briefpost. Ze zou heel blij zijn met iemand die af en toe helpt bij het correct afwikkelen daarvan.

Taalassistent

Voor de WSD geeft Dorette Kipperman praktische taalles aan groepen. Ze doet bijvoorbeeld door zinnen te koppelen aan het moment. Dus als het regent wanneer de les begint oefent ze bijvoorbeeld 'Het regent vandaag’ en 'paraplu’. De groep groeit en om iedereen aandacht te blijven geven hoopt de taaltrainer op hulp van een vrijwilliger na de zomervakantie. Iets voor jou?     

Meer informatie

Belangstelling voor een vacature? Ga dan naar de website www.contourdetwern.nl/Boxtel en kies voor “Vrijwilligersvacatures”.

Gewoon bellen kan ook: ma t/m do tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411 655 899. Vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl


 

facebook reacties