Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Spreek jij soms Dari of Farsi?

Het Buro Nieuwkomers in Boxtel krijgt de komende weken nieuwe cliënten uit Iran. Deze spreken talen waarin de beschikbare tolken niet kunnen voorzien. Het buro is daarom met spoed op zoek naar tolken die behalve goed Engels of Nederlands het Farsi (Perzisch) beheersen of het Dari (Oost-Perzisch, Afghaans). Ook een vertaler/tolk voor de Turkse taal is welkom.

Door de veranderende samenleving krijgen Buro Sociaal Raadslieden en het maatschappelijk werk steeds vaker Poolse cliënten over de vloer. Daarom zou deze dienst graag een beroep kunnen doen op een of meer Poolse tolken.


Duofiets

Contourdetwern heeft afgelopen week de elektrische duofiets geschonken aan zorggroep Elde Maasduinen. Voortaan kunnen de bewoners er dus mee op uit. Voorwaarde is wel dat die een vrijwilliger hebben om mee te trappen, en die zijn er nog te weinig. Iets voor jou?

Geldzaken

Onder de naam ‘Boxtels Maatje’ verlenen vrijwilligers hand- en spandiensten aan mede-inwoners. Allerlei vormen van thuishulp vallen onder deze noemer. Op dit moment is er behoefte aan vrijwilligers met een goed administratief en financieel inzicht. Zij zouden mensen kunnen helpen die moeite hebben hun geldzaken op orde te houden.


Meer informatie

Bel naar ContourdeTwern (maandag t/m donderdag), 0411 655 899, en vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt.
Mailen kan  ook:  info@vrijwilligersboxtel.nl

Inloopspreekuren zijn elke maandag 10.00-12.00 uur in de bibliotheek, en dinsdag-donderdag 10.00-12.30 uur op Ursula 12. 

Meer vacatures op www.vrijwilligersboxtel.nl