Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Toeverlaat voor een jongere

Ook jongeren hebben het wel 'ns nodig om hun hart bij iemand te luchten. Dat lukt niet altijd even makkelijk thuis of bij vrienden. Het begrip van de ouders ontbreekt, of zo'n jongen of meisje schaamt zich júist om een probleem met vrienden te delen.

Voor deze jongeren bestaat het project Young & Connected. Het idee erachter is dat vrijwilligers – members genoemd – klaarstaan voor deze jongeren. Door af en toe samen iets te ondernemen, plezier staat voorop, bouwen members een positieve band op met zo'n jongere. Ben jij 18+, heb je affiniteit met jongeren en ben je elke zes weken beschikbaar voor een member-avond? Dan is dit misschien iets voor jou! Je krijgt een korte basiscursus en de hulp van een projectleider.


Naar de Tolbrug

Zou jij een keer per week met een 55-jarige man vanuit Esch naar de Tolbrug in Den Bosch willen rijden voor zijn therapie? Dat mag met de auto van het gezin. Momenteel rijdt zijn partner vier keer per week, maar dat legt grote druk op de gezinssituatie. De therapie is 's middags en duurt maximaal een uur. Dag en tijd zijn een week vooraf bekend.   

Meer informatie

Belangstelling voor een vacature? Ga dan naar de website www.contourdetwern.nl/Boxtel en kies voor “Vrijwilligersvacatures”.

Gewoon bellen kan ook: ma t/m do tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411 655 899. Vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl


 

facebook reacties