Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Kun jij dingen repareren?

De Vincentius-vereniging in Boxtel heeft niet alleen een kringloopwinkel. Ze heeft ook een reparatiewerkplaats in de Van Salmstraat. Daar komen spullen binnen die na een eenvoudige reparatie of opknapbeurt prima weer te gebruiken zijn. Momenteel zoekt Vincentius handige vrijwilligers die helpen bij het repareren van fietsen, meubels en elektronische apparaten. Dat kan in overleg op elke doordeweekse dag, behalve op woensdag.

 


Voedselbank

Tweehonderd gezinnen in en om Boxtel krijgen wekelijks een gezond pakket levensmiddelen dankzij de 65 vrijwilligers van de Voedselbank. Per dag is een coördinator verantwoordelijk voor een verantwoorde samenstelling van dit pakket. De organisatie zoekt een coördinator voor de maandag en een voor de dinsdag. Het tijdsbeslag is 5 á 6 uur per week. Belangrijk is dat je sociaal vaardig bent, integer en zelfstandig.

Stichting Nabij

Stichting Nabij ondersteunt mensen in hun laatste levensfase. Als jij daar iets in wilt betekenen krijg je een introductietraining en daarna een inwerkperiode. Vooral in die periode ontdek je hoe waardevol dit vrijwilligerswerk is. Er zijn nog plaatsen vrij op de introductietraining die begint in oktober.

Meer informatie

Belangstelling voor een vacature? Ga dan naar de website www.contourdetwern.nl/Boxtel en kies voor “Vrijwilligersvacatures”.

Gewoon bellen kan ook: ma t/m do tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411 655 899. Vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl


 

facebook reacties