Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Werken op De Spelelier

Werk jij graag met kinderen? Kinderopvang Humanitas is op zoek naar mensen voor de tussenschoolse opvang op basisschool De Spelelier. Er is plaats voor iemand die drie tot vier dagen in de week beschikbaar is. Ook kan de school invallers gebruiken die op wisselende momenten de opvang doen. Er is een vergoeding beschikbaar.

Receptionist

Museum Boxtel, beter bekend als MuBo, heeft plaats voor mensen aan de receptie, met name in het weekeinde tussen 13.00 en 17.00 uur. Als receptiemedewerker ontvang je bezoekers en voorzie je die van informatie. Uiteraard ben je praktisch ingesteld en gastvrij, en ben je representatief. Je geldt immers als het visitekaartje van MuBo.

WMO-kenner

Ben jij bekend met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning? De WMO Adviesraad heeft plaats  voor een algemeen bestuurslid. Het lidmaatschap vergt veel leeswerk. De raad vergadert maandelijks, steeds op een woensdagavond.   

Waken

De Stichting Nabij steunt families en verzorgers bij het naderend levenseinde van hun dierbaren of cliënten. Vrijwilligers helpen op verzoek bij het waken in de nachtelijke uren. Je hoeft de persoon bij wie je waakt niet te verzorgen. Indien nodig roep je de (thuis)verzorgende aan het bed. Uiteraard ga je eerst met een deskundige op pad.

Meer informatie

Belangstelling voor een vacature? Ga dan naar de website www.contourdetwern.nl/Boxtel en kies voor “Vrijwilligersvacatures”.

Gewoon bellen kan ook: ma t/m do tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411–655 899. Vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl


 

facebook reacties