Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Op ontdekkingsreis met scholieren

Op de Kinderboerderij krijgen basisschool-groepen op een speelse manier uitleg over alledaagse dingen. Over hoe een riolering werkt bijvoorbeeld, of hoe je zonne-energie kunt gebruiken. Zo mogen ze zelf een toiletpot met afvoer bouwen, en een lamp op zonnestroom laten branden.

Steeds meer scholen melden groepen aan. De Kinderboerderij zoekt daarom mensen die het leuk vinden om deze kinderen met hun leerkracht te ontvangen en te begeleiden. Verstand van techniek is niet nodig, wel affiniteit met kinderen.

Geitenweitje

De kippen, geiten, varkens en pony van het knusse geitenweitje op Selissen zoeken iemand die hen op maandag- en/of woensdagochtend wil verzorgen. Voeren, water verversen en de verblijven netjes houden. Iets voor jou?

Huiswerk

In B-Town bestaat de Huis(werk)kamer. Elke dinsdag- en donderdagmiddag kunnen scholieren er in rust werken en op tijd ontspannen met tafelvoetbal, tafeltennis, dansen of airhockey. Heb jij wat gevoel voor jongeren? Wil jij ze helpen met hun planning, aansturen waar nodig, en vooral zorgen dat ze zich er thuis voelen? Van de leerstof zelf hoef je geen kennis te hebben. De Huis(werk)kamer is open van 14 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Belangstelling voor een vacature? Ga dan naar de website www.contourdetwern.nl/Boxtel en kies voor “Vrijwilligersvacatures”. Gewoon bellen kan ook: ma t/m do tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411–655 899. Vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl


 

facebook reacties