Vrijwilligerssteunpunt zoekt.. terug naar overzicht

Locatie St. Ursula

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.

Het winkeltje van het Wereldhuis

Het Wereldhuis is een woon/zorgcomplex in Boxtel voor ouderen van uiteenlopende  achtergronden en culturen. In de huiswinkel  kunnen de bewoners kruidenierswaren kopen voor hun dagelijks gebruik. Vind jij het leuk om hen daarbij te helpen, en heb je op dinsdag, donderdag of vrijdag tijd?

Binnenveld

Op zorghoeve ’t Binnenveld worden ouderen met geheugenproblemen op een plezierige manier ’n dagje beziggehouden. Samen koken en eten is een vast onderdeel. Momenteel zoekt de zorgboerderij een kok, die ééns in de maand een maal bereidt voor ongeveer 25 gasten. De cliënten helpen als regel met aardappelen schillen en andere voorbereidingen. Op het busje van Binnenveld is plaats voor een chauffeur die één dag per week cliënten ophaalt (9-10 uur) en weer thuisbrengt (16-17 uur).  

Eetpunt

De tuktuk, ook bekend als Zilverexpress, kan nog enkele chauffeurs gebruiken.

Meer informatie

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersbanen of wil je gewoon meer weten? Mail naar vwsboxtel@contourdetwern.nl. Bellen kan ook, op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur: 0411 65 58 99 en vraag naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of bekijk in de tussentijd alle vacatures op deze site.

facebook reacties