Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Week van de Vrijwilliger

21 augustus 2018

In de week van 12 tot en met 16 november 2018 is in Oisterwijk weer DE WEEK VAN DE VRIJWILLIGER. Iedereen die als vrijwilliger of mantelzorger actief is, kan deelnemen aan een keur van uiteenlopende activiteiten: leerzaam, gezellig, sportief of vermakelijk. Het programma is nog in de maak en wordt in september gepubliceerd op de website van de vrijwilligersacademie. U kunt zich dan via deze site aanmelden. Het belooft een week te worden vol leuke en leerzame activiteiten!
Lees verder

Trip naar Beekse Bergen

20 augustus 2018

voor Jonge Mantelzorgers
Lees verder

Verbouwing buurthuis Jeruzalem

06 augustus 2018

Samen met een groep bewoners uit Jeruzalem zijn we al een tijd bezig met plannen maken voor de verbouwing van het buurthuis. Er is veel getekend, gepraat en gemeten. Inmiddels zijn er heel wat zaken concreet en gaat de verbouwing van start! Wij vertellen je graag meer over wat er komen gaat.
Lees verder

Dromen komen uit met MzGz

24 juli 2018

Mooi zo Goed zo (MzGz) realiseert dromen en wensen van mensen en organisaties in Tilburg. Er zijn zoveel goede ideeën die onze stad leuker, gezelliger en veiliger maken. Het ontbreekt vaak alleen aan voldoende menskracht, materialen, geld, kennis of vaardigheden om een idee ook echt uit te voeren. Dan komt MzGz in actie. Wij zoeken plaatselijke fondsen en sponsoren die deskundigheid, materialen, diensten en/of geld willen inzetten. Op deze manier laten bedrijven en organisaties hun betrokkenheid
Lees verder

De kapstok en de haakjes

16 juli 2018

Onder de noemer ‘Beatrix Maatschappelijk Ondernemen’ werk ik al een tijdje samen met het Beatrix College. Leerlingen zetten zich vrijwillig in om de wereld een beetje mooier te maken en leren dat ze niet alleen op de wereld zijn. Kijk, dat zijn nou projecten waar ik dolgraag deel van uitmaak: mogelijk maken dat bewoners – jong én oud – elkaar helpen en ondertussen daar ook nog van leren. Win-win!
Lees verder