Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

VrijwilligersbedankT Tilburg

04 september 2018

Start VrijwilligersbedankT 2018
De webshop is open!
Na een maandenlange voorbereiding van het informeren van vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers, het maken van afspraken met sponsoren en het inrichten van de webshop, is het dan zover: de webshop VrijwilligersbedankT Tilburg 2018 is geopend!
Lees verder

Gezocht: lid Raad van Toezicht

03 september 2018

Onze Raad van Toezicht zoekt een nieuw lid. De Raad van Toezicht speelt een belangrijke rol in het adviseren van de bestuurder en fungeert als klankbord bij te nemen strategische beslissingen. Lijkt het u wat? Lees dan dit bericht en reageer vóór 24 september.
Lees verder

Snuffelmarkt Koningshaven

03 september 2018

Op zaterdag 3 november vindt er in Wijkcentrum Koningshaven (Kruisvaardersstraat 32C) een snuffelmarkt plaats. Hiervoor kun je vanaf nu een tafel huren om al je oude spulletjes te ver-kopen. Je hebt al een tafel vanaf € 10.
Lees verder

Voldoening en energie

29 augustus 2018

Op jonge leeftijd kreeg ik al mee dat vrijwilligers ontzettend belangrijk zijn. Ook binnen zorg en welzijn. Dat leek me niet meer dan logisch, maar nu – jaren later – zie ik pas wat vrijwilligers doen, hóe ze dat doen en wat hiervan het effect is. Soms zeg of hoor je dingen en denk je: natuurlijk snap ik dat. Maar dan ontdek je dat je zinnen en woorden ook anders kan definiëren, waardoor ze meer lading krijgen. Dit is voor mij het geval bij vrijwilligers. Mijn waardering voor ze is groter.
Lees verder

Sjef spreekt de koning

28 augustus 2018

Onze Sjef van der Klein is niet alleen de Sociaal Werker van het Jaar, hij geeft ook les bij ROC Tilburg. Gisteren mocht hij spreken bij de opening van het mbo-schooljaar en sprak hij met Koning Willem-Alexander over het belang van sociaal werk voor ouderen. Hoe gaaf!
Lees verder