Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Buurtbühne

21 september 2018

Buurtbühne in De Baselaer met najaarsconcert van Les Amis i.s.m. Resurrexit
Lees verder

Bijzondere ontmoetingen

19 september 2018

Sieglien Venloo is geen onbekende in het centrum van Dordrecht. “Ik ben al heel lang actief in de wijk; voor zowel kinderen, ouderen als mensen met een beperking. Ik coach jongeren die problemen hebben en adviseer mensen. Als er wat is, probeer ik te helpen. Lukt dat niet? Dan verwijs ik ze door.”
Lees verder

De Ontmoeting 5 jaar

13 september 2018

Hierperdepiep hoera! 'De Ontmoeting', een activiteit in De Ypelaer, bestaat vijf jaar. Er zijn vlaggetjes, ballonnen, taart en presentjes voor de deelnemers en vrijwilligers om deze mijlpaal te vieren.
Lees verder

Nieuwe gevel De Baselaer

12 september 2018

De voorzijde van wijkcentrum De Baselaer heeft een opfrisbeurt gehad. Wie nu met de fiets of auto langsrijdt, ziet gelijk waar het pand aan de Tilburgse Hoefstraat voor staat.
Lees verder

Samen voor een betere wereld

10 september 2018

Het doel van kringloopwinkel Nieuwe Hoop in Dordrecht? Op een goedkope manier een prettig leven kunnen hebben. Ferry, coördinator van de winkel: “Wij geven spullen een tweede kans die dan weer terecht komen bij mensen die het nodig hebben. Mensen die het niet breed hebben kunnen helpen, dát versta ik onder een betere samenleving.”
Lees verder