Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Scootmobieldag 2019

08 april 2019

Een leerzame dag voor gebruikers van een scootmobiel en/of elektrische rolstoel op donderdag 16 mei aanstaande. Aanmelden kan tot 9 mei.
Lees verder

Ondertekening Bijeen Heusden

21 maart 2019

De vier samenwerkende partijen ContourdeTwern, MEE, Farent en GGD ondertekenden op woensdag 20 maart een overeenkomst waarin is vastgelegd hoe zij gezamenlijk hun activiteiten gaan uitvoeren in 2019 en 2020. In de gemeente Heusden is het ‘sociale domein’ bekend als BIJEEN.
Lees verder

NLdoet in Oisterwijk

21 maart 2019

Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Lees verder

Onder de Regenboog Oisterwijk

11 maart 2019

Op 4 april aanstaande start in Oisterwijk een lotgenotengroep voor ouders die hun kind zijn verloren.
De lotgenotengroep ‘Ouders van een overleden kind’ wil ouders de helpende hand bieden en bijstaan in het immense en onnatuurlijk verlies en het pijnlijke verdriet.
Lees verder

Een gitaargodin met ballen

11 maart 2019

Susan Santos: ‘European Best Musical Performance’ bij Heyhoef-Backstage.

Een gitaargodin met ballen, zo zou je Susan Santos kunnen beschrijven. Zij leerde zichzelf gitaar spelen en ontwikkelde zich als zangeres. In 2009 verhuisde de linkshandige gitariste naar Madrid en vormde daar een band onder haar eigen naam.
Lees verder