Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Mantelzorgcafé Met Elkaar

25 oktober 2018

Mantelzorgcafé Met Elkaar is er voor alle mantelzorgers van mensen met dementie. Wij willen u graag uitnodigen om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie.
Lees verder

In één dag jongerenproof?

22 oktober 2018

300 jongeren gaan vrijwilligerswerk doen in Tilburg en omgeving. Wil je ook bij jouw organisatie jong enthousiasme inzetten? Kom op maandag 12 november naar V•DAY.
Lees verder

Iedereen een kans in Dordrecht

22 oktober 2018

Soms kom je op plekken die je verbazen. Waar je je in een andere wereld waant door alleen maar in gesprek te gaan met iemand. Zo liepen we laatst langs cadeauwinkel Mirakel, aan de Reeweg. Appie – een oud-vrijwilliger vanuit het jongerenwerk – zat voor de winkel. Hij gaf aan dat hij daar werkte, vanuit Stichting Allure. Maar wat is Allure eigenlijk precies?
Lees verder

Maak je club jongerenproof

19 oktober 2018

Onder de noemer ‘Keep it Sweet & Simple’ (KISS) worden sinds half september minimaal 300 jongeren in de Drechtsteden en Hart van Brabant maatschappelijk actief. Ze worden daarbij begeleid door de jongerenwerkers van R-Newt. Tijdens V•Day op 12 november willen Vrijwilligers Tilburg en R-Newt vrijwilligersorganisaties voorbereiden op de komst van deze jongeren.
Lees verder

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

19 oktober 2018

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder