Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Muziekfabriek

20 september 2019

Heyhoef-Muziekfabriek vanaf zondag 6 oktober van start met maandelijkse muziekmiddagen.
De MuziekFabriek is na 10 jaar inmiddels een begrip in het Hart van Brabant. Wijkcentrum Heyhoef is dan ook een prima locatie voor deze vermaarde maandelijkse jamsessies.
Lees verder

Resto VanHarte in Heyhoef

17 september 2019

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent een nieuwe vestiging in Tilburg. Net als in de andere locaties in Tilburg gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe restaurant zit in wijkcentrum Heyhoef.
Lees verder

Voorlezen Kaatsheuvel

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Kaatsheuvel. Marianne leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

Voorlezen Loon op Zand

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Loon op Zand. Rineke leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

Sociaal werker: bruggenbouwer

09 september 2019

Met een jubileumsymposium vierde ContourdeTwern afgelopen donderdag 5 september het 75-jarig bestaan van sociaal werk in Tilburg en omgeving. Tijdens de middag, waar ruim 150 belangstellenden aanwezig waren, kwam een mooie mix van ervaringsverhalen – zowel van burgers als sociaal werkers – maar ook beleid en de wetenschap aan bod. “Soms overkomt je iets in het leven en stuit je op veel onbegrip. De kern van ons werkt ligt in de vraag: wat kan er dan wel?”, aldus sociaal werker Sjef van der Klein
Lees verder