Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Ze zeggen dat het overgaat

16 september 2019

Samen met haar Boxtelse zorgpartners organiseert Stichting Nabij ook dit jaar weer een bijzondere avond, die in het teken staat van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg. Spreker is Corine Jansen en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Harry Hendriks.
Lees verder

Voorlezen Kaatsheuvel

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Kaatsheuvel. Marianne leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

Voorlezen Loon op Zand

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Loon op Zand. Rineke leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

Sociaal werker: bruggenbouwer

09 september 2019

Met een jubileumsymposium vierde ContourdeTwern afgelopen donderdag 5 september het 75-jarig bestaan van sociaal werk in Tilburg en omgeving. Tijdens de middag, waar ruim 150 belangstellenden aanwezig waren, kwam een mooie mix van ervaringsverhalen – zowel van burgers als sociaal werkers – maar ook beleid en de wetenschap aan bod. “Soms overkomt je iets in het leven en stuit je op veel onbegrip. De kern van ons werkt ligt in de vraag: wat kan er dan wel?”, aldus sociaal werker Sjef van der Klein
Lees verder

Graffiti spuiten Boxtel

06 september 2019

Speciaal voor onze jonge mantelzorgers in Boxtel organiseert het Steunpunt Mantelzorg Boxtel van ContourdeTwern in samenwerking met Gemeente Boxtel een groepsactiviteit.
Lees verder