Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Voorlezen Kaatsheuvel

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Kaatsheuvel. Marianne leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

Voorlezen Loon op Zand

13 september 2019

Voorlezen voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders!
Kom jij ook naar het voorlezen luisteren? Je bent woensdagmiddag, op onderstaande datums, van harte welkom bij het voorleesuurtje in de Bibliotheek Loon op Zand. Rineke leest voor uit verschillende boekjes; want voorlezen is leuk en leerzaam voor kinderen.
Gratis. Aanmelden is niet nodig.
Lees verder

INZET078!: waar staan we?

30 juli 2019

ContourdeTwern werkt in Dordrecht op vrijwilligersvlak binnen organisatienetwerk INZET078!, een initiatief van ContourdeTwern, Vivenz, MEE Plus, de Bibliotheek AanZet, Stichting ANDERS en MBO Drechtsteden.
Lees verder

ContourdeTwern Haaren

25 juli 2019

Voor inwoners in Haaren, Esch en Helvoirt zijn wij op Facebook actief onder de naam 'Steunpunt Vrijwilligerswerk Haaren'. Op deze pagina delen we nieuwtjes met betrekking tot vrijwilligerswerk in de gemeente Haaren. Maar natuurlijk doen wij als organisatie veel meer dan dat. Om die reden hebben we de naam van de Facebookpagina veranderd in 'ContourdeTwern gemeente Haaren'.
Lees verder

Dagje thuis voor ouderen

16 juli 2019

Voor ouderen die wat afleiding en gezelschap kunnen gebruiken start in Haaren binnenkort een wekelijks Dagje Thuis in gemeenschapshuis Den Domp.

Dagje Thuis richt zich op zelfstandig wonende ouderen met bijvoorbeeld lichamelijke of geheugenproblemen en die behoefte hebben aan wat gezelschap. De gedachte is de deelnemers een steuntje in de rug te bieden.
Lees verder