Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

SamenDeten in Het Spoor

20 december 2018

Geïnspireerd door het ludieke tv-programma ‘First dates’ start ContourdeTwern in het nieuwe jaar met SamenDeten. Deelnemers krijgen in wijkcentrum Het Spoor de mogelijkheid om onder het genot van een gezellig etentje een toekomstige partner te ontmoeten.
Lees verder

Geschenk uit de hemel

20 december 2018

Nederland telt ruim 4 miljoen ouderen. Een kwart van hen voelt zich eenzaam. Even boodschappen doen, naar een activiteit of partner bezoeken in het verzorgingshuis is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met AutoMaatje wil de ANWB samen met welzijnsinstellingen en vrijwilligers mensen helpen mobiel en actief te blijven.
Lees verder

NAHtuurlijk/hersenletsel

20 december 2018

Speciaal voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel én voor diens mantelzorgers organiseert De Driehoek bijeenkomsten. NAHtuurlijk gezellig is bedoeld voor samen biljarten, kaartje leggen, darten of een spelletje doen. Hersenletsel, en dan? is een bijeenkomst voor mantelzorgers om ervaringen en verhalen te delen. De NAH-meetings zijn een samenwerking met Siza en Familiezorg Expertisecentrum.
Lees verder

Vrijwilligersacademie

06 december 2018

Welkom bij VrijwilligersAcademie Oisterwijk
Het platform van en voor vrijwilligers

Wist u dat er in Oisterwijk een VrijwilligersAcademie is en dat die een eigen website heeft? Als u een keer een kijkje neemt op deze site, weet u meteen wat de Vrijwilligersacademie allemaal te bieden heeft. Dat is behoorlijk veel. U kunt ook hier verder lezen.

Lees verder

Iedereen een kans in Dordrecht

22 oktober 2018

Soms kom je op plekken die je verbazen. Waar je je in een andere wereld waant door alleen maar in gesprek te gaan met iemand. Zo liepen we laatst langs cadeauwinkel Mirakel, aan de Reeweg. Appie – een oud-vrijwilliger vanuit het jongerenwerk – zat voor de winkel. Hij gaf aan dat hij daar werkte, vanuit Stichting Allure. Maar wat is Allure eigenlijk precies?
Lees verder