Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Mozaïek verbroedert!

26 november 2018

Sinds de open dag van wijkcentrum de Ypelaer op 24 juni zijn ze eraan bezig geweest: wijkbewoners, cliënten van GGZ Breburg en nieuwkomers. En nu staat-ie er dan. Een publiekstrekker eerste klas: de gemozaiekte vis in de entree. Mede dankzij Mooi zo Goed zo tot stand gekomen.
Lees verder

Oisterwijkse mantelzorgers

13 november 2018

Op 10 november, de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg, was er in heel Nederland weer bijzondere aandacht voor mantelzorgers. In Oisterwijk hadden bijna 100 mantelzorgers gehoor gegeven aan de uitnodiging van ContourdeTwern om naar de Inside te komen. Hier konden de mantelzorgers elkaar ontmoeten en onderling ervaringen uitwisselen.
Lees verder

Collega's in Ik Zorg-campagne

07 november 2018

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Om meer mensen enthousiast te maken en houden voor een baan in zorg en welzijn hebben het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en verschillende branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties op 1 november de campagne ‘Ik Zorg’ gelanceerd.
Lees verder

Palliatieve mopperpotjes

07 november 2018

In wijkcentrum Heyhoef in de Reeshof starten inloopdagen voor mensen die ongeneeslijk ziek maar nog niet terminaal zijn. Onder de noemer ‘Palliatieve mopperpotjes’ kunnen mensen uit heel Tilburg iedere twee weken samenkomen en ervaringen uitwisselen. Het is een burgerinitiatief van Fia en Paul en wordt ondersteund door ContourdeTwern.
Lees verder

Ons werk in Tilburg Oud-Noord

31 oktober 2018

De medewerkers en vrijwilligers van ContourdeTwern zijn trots op hun werk en dragen dat graag uit. Daarom hebben we onlangs een boekje uitgebracht met mooie verhalen over ons werk in Tilburg Oud-Noord.
Lees verder