Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Ons Weekblad Baarle

03 mei 2019

In deze uitgave vind je o.a. informatie over de Burendag, een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Dit jaar valt Burendag op zaterdag 28 september. Klik voor meer nieuws op onderstaande link.
Lees verder

Foto-expositie Het Spoor

29 april 2019

Vanaf 1 mei om 19.00 uur kun je in Het Spoor kijken naar een prachtige foto-expositie van kunstenares Katerina Tsirogianni.
Lees verder

Minder eenzaam met de tv aan

26 april 2019

Bij MFA De Poorten ontmoeten we Ria, een prachtig verzorgde vrouw van 83 met humor die graag vertelt. Ze heeft het niet makkelijk: “Mijn man is overleden en we hebben geen kinderen. Er komt niemand bij me op bezoek. Ik voel me erg vaak eenzaam. ’s Ochtends zet ik de tv aan en die gaat pas uit als ik ga slapen. Niet dat ik kijk, hoor. Maar zo hoor ik toch wat mensen om me heen.”
Lees verder

Help een vluchteling

12 april 2019

Help een vluchteling thuis te raken in Goirle / Riel

Dankzij de vrijwilligers die zich de afgelopen jaren voor hen hebben ingezet, zijn inmiddels veel vluchtelingengezinnen goed ingeburgerd in onze gemeente. Onlangs hebben wij nieuwe vluchtelingengezinnen met verblijfsvergunning mogen verwelkomen in Goirle en Riel. De WOS zoekt voor hen begeleiding en ondersteuning.

Lees verder

Workshop over babbeltrucs

08 april 2019

Eerste workshop in een reeks waarin senioren tips krijgen die hen helpt prettig, zelfstandig en veilig te wonen. Een samenwerking met Politie, Rode Kruis, ContourdeTwern, Leystromen en de bibliotheek Goirle.
Lees verder