Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Beleid: gezondere wijkcentra

08 oktober 2019

ContourdeTwern is een organisatie met een maatschappelijke missie. ContourdeTwern heeft een omgeving waar gezonder en duurzamer eten gemakkelijk is. We vinden het belangrijk dat het aanbod binnen de wijkcentra gezonder en duurzamer is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze bezoekers.
Lees verder

VrijwilligersbedankT 2019

08 oktober 2019

Ook dit jaar ontvangen vrijwilligers uit de Gemeente Tilburg een bedankje voor hun belangeloze inzet voor de stad en haar inwoners. In een speciaal daarvoor ingerichte webshop kunnen vrijwilligers een presentje uitzoeken. Dit jaar is de webshop geopend van 5 november tot en met 16 december. De tegoedbon is tot en met 31 januari 2020 te verzilveren.
Lees verder

Boxtel: doe je goed!

03 oktober 2019

Vrijwilligers in Boxtel kunnen alles. Vrijwilligers maken dingen mogelijk, groot en klein. Ze helpen. Vooral anderen, met zorg, met taal of aandacht. Maar ook gewoon de voetbalclub of de school. Omdat ze zo’n belangrijke rol hebben in Boxtel, is vandaag een nieuwe site voor vrijwilligers gelanceerd: www.vrijwilligersboxtel.nl.
Lees verder

Gratis kennismaking OPSTAPbus

02 oktober 2019

Het Dr. Vaillantfonds stelt 125 cadeaubonnen van 20 euro beschikbaar om 65-plussers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout kennis te laten maken met de OPSTAPbus. De OPSTAPbus is een mobiel ontmoetingspunt voor ouderen, bedoeld om eenzaamheid en isolement onder die doelgroep tegen te gaan.
Lees verder

Gratis workshops senioren

20 september 2019

'Rode Kruis aan Huis', 'Erfrecht en Levenstestament', 'Voor hetzelfde Geld' en 'Schulden en Rechtwijzer' Zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis wonen, zelfredzaam zijn en de regie in eigen hand houden: van belang voor ons allemaal en zeker voor senioren die zelfstandig thuis willen (blijven) functioneren. Zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw leven inricht op het gebied van wonen, gezondheid en sociale contacten en dat u zichzelf kunt 'redden' en daarbij niet afhankelijk bent van anderen
Lees verder