Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Piet Veraa van de Krekul

10 oktober 2018

Piet Veraa is sinds een jaar of 5 vrijwilliger bij Stichting De Krekul, een organisatie die allerlei cursussen op creatief en cultureel gebied aanbiedt aan inwoners van Oisterwijk en omgeving. De Krekul wordt door vrijwilligers gerund. Samen ontvangen zij jaarlijks honderden cursisten. De cursussen worden gegeven door professionele docenten. Dankzij de vrijwilligers zijn de cursussen laagdrempelig en betaalbaar voor jong en oud.
Lees verder

Talenten van de Langstraat

10 oktober 2018

De Talenten van de Langstraat, bedankdagen voor en door vrijwilligers waren ook dit jaar weer een groot succes! Van woensdagavond 3 tot en met zaterdagmiddag 6 oktober organiseerden het Vrijwilligershuis Heusden en Vrijwilligerspunt Waalwijk allerlei activiteiten voor vrijwilligers. Ook dit keer werden de vrijwilligers weer op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Diverse (vrijwilligers)organisaties openden hun deuren.

Lees verder

Inspiratiedag 2018

08 oktober 2018

In samenwerking met een aantal instellingen en organisaties organiseert ContourdeTwern een Inspiratiedag in de Tiliander (Oisterwijk). Dit evenement vindt plaats op 25 oktober en iedereen die nieuwsgierig is kan binnen lopen tussen 10:00 en 17:00 uur.
Lees verder

5 jaar ContourdeTwern

02 oktober 2018

Op dinsdag 18 december is het groot feest! We vieren dan dat ContourdeTwern al vijf jaar bestaat. Maar bovenal dat we elk jaar weer een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving. Door de enorme inzet van jullie allemaal: vrijwilligers, beroepskrachten, stagiairs en gepensioneerden.
Lees verder

Sociale veerkracht

02 oktober 2018

Ook ContourdeTwern heeft zijn intrek genomen in De Cammeleur. De nieuwe accommodatie is onder grote belangstelling opengesteld voor bezoekers. Wij waren erbij en hebben veel bezoekers kunnen vertellen waar de medewerkers van ContourdeTwern zich zoal mee bezig houden: het sociaal werk in Dongen staat voor de sociale veerkracht van mensen en wijken, voor een samenleving waarin iedereen voor zichzelf op kan komen en omkijkt naar anderen.
Lees verder