Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Tilburgse Vrijwilligersprijzen

28 september 2019

Wie wint de prijs? De stembussen zijn geopend. Even voorstellen. Dit zijn de drie genomineerden voor de Vrijwilligersprijs 2019 van de gemeente Tilburg: Faaisa Cabdi, René Dinant en Sjef Zeebregts.Cabdi, Dinant en Zeebregts behoren tot de twintig vrijwilligers die zijn voorgedragen bij de organisatie. Tevens werden twaalf organisaties aangemeld.
Lees verder

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

23 september 2019

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Muziekfabriek

20 september 2019

Heyhoef-Muziekfabriek vanaf zondag 6 oktober van start met maandelijkse muziekmiddagen.
De MuziekFabriek is na 10 jaar inmiddels een begrip in het Hart van Brabant. Wijkcentrum Heyhoef is dan ook een prima locatie voor deze vermaarde maandelijkse jamsessies.
Lees verder

Gratis workshops senioren

20 september 2019

'Rode Kruis aan Huis', 'Erfrecht en Levenstestament', 'Voor hetzelfde Geld' en 'Schulden en Rechtwijzer'
Zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis wonen, zelfredzaam zijn en de regie in eigen hand houden: van belang voor ons allemaal en zeker voor senioren die zelfstandig thuis willen (blijven) functioneren. Zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw leven inricht op het gebied van wonen, gezondheid en sociale contacten en dat u zichzelf kunt 'redden' en daarbij niet (geheel) afhankelijk bent van an
Lees verder

Resto VanHarte in Heyhoef

17 september 2019

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent een nieuwe vestiging in Tilburg. Net als in de andere locaties in Tilburg gaat het hier niet alleen om het avondeten, een zeer betaalbaar driegangenmenu. De buurtfunctie en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, blijken voor de gasten minstens zo belangrijk. Het nieuwe restaurant zit in wijkcentrum Heyhoef.
Lees verder