Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Winnaars Vrijwilligersprijs

29 oktober 2019

Winnaars Vrijwilligersprijs gemeente Tilburg 2019!Afgelopen vrijdag zijn bij Interpolis aan de Spoorlaan de Vrijwilligersprijzen Gemeente Tilburg 2019 uitgereikt. De titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ ging naar Faaisa Cabdi. Stichting Kindervakan-tiewerk Tilburg is uitgeroepen tot ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’. De winnaar van de ‘Jongerenvrijwilligersprijs’ was al eerder bekend, dat is Evy Ligtvoet uit Tilburg.
Lees verder

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

22 oktober 2019

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Dementie en muziek thema-avond

21 oktober 2019

Meneer Janssen zit in een stoel bijna emotieloos voor zich uit te kijken; verloren in zijn eigen wereld. Zo zit hij bijna elke dag. Z’n dochter komt vaak op bezoek, maar ook zij kan moeilijk contact maken.
Lees verder

Beursvloer 2019 groot succes

14 oktober 2019

Op dinsdag 8 oktober vond voor de veertiende keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II-stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches.
Lees verder

Nieuwe partners Menss Tilburg

Menss heeft nieuwe partners

10 oktober 2019

Iedereen hoort graag ergens bij, wil het liefst meedoen in de maatschappij. Soms lukt dat door omstandigheden even niet. Het samenwerkingsverband Meedoen en Sociale Stijging (Menss) zoekt en kijkt met je mee naar wat jij zou willen of kunnen en sluit daar op aan. Onlangs sloten drie nieuwe partners zich bij het netwerk aan: Broodje aap & linke soep, Stadstuinderij Piushaven en Sociaal Krachtig 013 (SK013).
Lees verder