Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Een gitaargodin met ballen

11 maart 2019

Susan Santos: ‘European Best Musical Performance’ bij Heyhoef-Backstage.

Een gitaargodin met ballen, zo zou je Susan Santos kunnen beschrijven. Zij leerde zichzelf gitaar spelen en ontwikkelde zich als zangeres. In 2009 verhuisde de linkshandige gitariste naar Madrid en vormde daar een band onder haar eigen naam.
Lees verder

Nieuw: de mantelzorglijn

01 maart 2019

Het aantal mantelzorgers neemt toe en daarmee ook de vraag naar en behoefte aan informatie. Er is gelukkig veel informatie te vinden. Soms zelfs zoveel dat mantelzorgers, maar ook professionals, vaak door de bomen het bos niet meer zien. Daarom lanceren ContourdeTwern, Exfam en de gemeente Tilburg per 1 maart de mantelzorglijn Tilburg.
Lees verder

Heleen van Royen in Udenhout

27 februari 2019

Dementievriendelijk Udenhout presenteert de documentaire 'Het doet zo zeer', van Heleen van Royen. De voorstelling vindt plaats op 28 maart, van 19.30 tot 22.00 uur, in Het Raadhuis (Slimstraat 2 in Udenhout).
Lees verder

Medisch Centrum Liempde

22 februari 2019

Heb jij vragen over financiën en schulden? Vind je het lastig om werk of een passende dagbesteding te vinden? Of wil je graag wat advies over wonen, opvoeden of relaties? Dan kun je voortaan wekelijks terecht bij de maatschappelijk werkers in Medisch Centrum Liempde. Kristel van der Velden en Mireille Suijkerbuijk zijn er iedere donderdag van 13.00 – 16.00 uur. Je kunt dan gewoon binnenlopen.
Lees verder

"Het mooiste vak dat er is"

22 februari 2019

Het zit er bijna op, de periode waarin Sjef van der Klein (27) zich Sociaal Werker van het Jaar mag noemen. De Tilburger kijkt terug op een bijzonder jaar, waarin hij onder meer premier Mark Rutte en koning Willem-Alexander ontmoette. “Daar ben ik trots op.”
Lees verder