Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Wobby in de wijk Tilburg West

04 december 2018

Wobby is een Tilburgs blad met strips, illustraties en literatuur dat in eigen beheer wordt gedrukt.
Op uitnodiging van ContourdeTwern en Buurtcultuurfonds maakte het Tilburgse magazine Wobby een speciale uitgave over de Kleuren- en Kruidenbuurt.
Bewoners schreven met elkaar verhalen en maakten illustraties over hun buurt.
Lees verder

Buurtbemiddeling in Goirle

03 december 2018

Het kan de beste overkomen: onenigheid met de buren. Bijvoorbeeld over harde muziek, hinderlijk parkeren, rommel of stank, een boom of struik die uw uitzicht belemmert. Normaal gesproken is een goed gesprek voldoende om dit op te lossen maar soms lukt dat niet. Dan kan Buurtbemiddeling Goirle helpen. Buurtbemiddelaars zoeken met u en uw buren naar een oplossing die voor alle partijen haalbaar is.
Lees verder

Heyhoef-Backstage

30 november 2018

Herkansing THE TIBBS zaterdag 15 december helemaal uitverkocht bij Heyhoef-Backstage

In maart van dit jaar stonden The Tibbs al op het programma van Heyhoef-Backstage, maar vanwege ziekte van zangeres Elsa Bekman kon het concert toen niet doorgaan. Gelukkig kon op diezelfde avond een zeer geslaagde act o,l.v. Hans Ligtenberg en Marco van der Velden ter vervanging opgeroepen worden om het publiek toch een formidabele en dansbare avond aan te bieden.
Lees verder

Kerstmiddag Spijkerbeemden

29 november 2018

Op zondagmiddag 16 december vindt er in wijkcentrum de Spijkerbeemden (Don Sartostraat 4 in Tilburg) een gezellige kerstmiddag voor jong en oud plaats.
Lees verder

Op bezoek in Mariëngaarde

27 november 2018

Een groep van de Vriendschapsbank ging 13 november op bezoek bij Marie-Cécile Moerdijk in het Ru van Rossem-huis Mariëngaarde in Tilburg.
Lees verder