Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

MVO-bijeenkomsten

22 mei 2019

De gemeente Tilburg stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO.) In dit kader organiseert ContourdeTwern tweemaal een MVO-bijeenkomst, waarin het Tilburgse bedrijfsleven kort maar krachtig wordt geïnformeerd over de MVO-evenementen Beursvloer Tilburg en Fairduurzamen. Beide zijn gericht op het (verder) verduurzamen van organisaties.

Lees verder

Vragenuur Tilburg Zuid

15 mei 2019

Je hebt een vraag over samenwerkingen met de gemeente? Je wilt meer weten over het wie, wat, waar rondom vrijwilligerswerk of bent op zoek naar een manier om jezelf te ontwikkelen? Al deze (en andere) vragen op de gebieden Participatie, Vrijwilligerswerk en Trainingen kun je vanaf nu stellen tijdens het wekelijkse vragenuur. Vrijwel de gehele week is sociaal werker Hans Ebbing op de verschillende locaties aanwezig om het gesprek met je aan te gaan en je verder op weg te helpen.
Lees verder

Rijbewijskeuring Oisterwijk

10 mei 2019

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 25 mei, 22 juni en vervolgens eens per maand bij Tiliander, Spoorlaan 82/C
Lees verder

Baols Bakske

07 mei 2019

Afgelopen donderdag troffen jong en oud elkaar weer in Cultureel Centrum Baarle, waar enorm werd genoten van het samen doen, ontmoeten, gek doen en elkaar horen.
Lees verder

Expositie Gijs van den Elshout

06 mei 2019

Vanaf maandag 20 mei kun je in Wijkcentrum Heyhoef en De Bibliotheek Heyhoef een aantal kunstwerken van de Tilburgse kunstenaar Gijs van den Elshout bekijken. Daarnaast verkoopt Bruna in Winkelcentrum Heyhoef vanaf dat moment de biografie ‘De Bosbloem’, geschreven door Gijs’ zus Betty Jansen-van den Elshout.
Lees verder