Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Boxtel: doe je goed!

03 oktober 2019

Vrijwilligers in Boxtel kunnen alles. Vrijwilligers maken dingen mogelijk, groot en klein. Ze helpen. Vooral anderen, met zorg, met taal of aandacht. Maar ook gewoon de voetbalclub of de school. Omdat ze zo’n belangrijke rol hebben in Boxtel, is vandaag een nieuwe site voor vrijwilligers gelanceerd: www.vrijwilligersboxtel.nl.
Lees verder

Proef de cultuur

03 oktober 2019

In de wijken Tilburg-West en Oud-Noord wonen mensen met wel 101 verschillende nationaliteiten en culturen. Dit levert een boeiende mix op van uiteenlopende tradities, gewoontes, verhalen en films. Daarom staat in wijkcentrum ’t Sant en de Poorten regelmatig een andere cultuur centraal. In oktober staat “Proef de cultuur van Indonesië” op de agenda. Op 20 oktober bij MFA de Poorten en op 27 oktober bij wijkcentrum ’t Sant.
Lees verder

Gratis kennismaking OPSTAPbus

02 oktober 2019

Het Dr. Vaillantfonds stelt 125 cadeaubonnen van 20 euro beschikbaar om 65-plussers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout kennis te laten maken met de OPSTAPbus. De OPSTAPbus is een mobiel ontmoetingspunt voor ouderen, bedoeld om eenzaamheid en isolement onder die doelgroep tegen te gaan.
Lees verder

Luister- & Vertelgroep

01 oktober 2019

Woorden op papier die voorgelezen worden zijn in staat een hele wereld op te roepen… een wereld vol geuren en kleuren. Op 22 oktober start de Luister- & Vertelgroep in het Woordlab op de tweede verdieping van de Lochal. De groep komt elke twee weken op dinsdag samen van 10.30 tot 12.00 uur.

Lees verder

Dag van de Mantelzorg

01 oktober 2019

Begin november vindt de Dag van de Mantelzorg plaats. Een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander. Speciaal voor mantelzorgers organiseert ContourdeTwern een aantal leuke en ontspannen activiteiten. Mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout zetten we graag in het zonnetje op zondag 10 november om 10.30 uur bij wijkcentrum de Symfonie.
Lees verder