Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Training voor vrijwilligers

16 juli 2018

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw vrijwilligerswerk? Volg de training ‘Vrijwillig in Beweging’. In vijf bijeenkomsten kom je te weten of jouw huidige vrijwilligersbaan nog bij je past.

Lees verder

Fietsgroep 't Sant

12 juli 2018

Heeft u een elektrische fiets (e-bike), woont u in de omgeving van 't Sant en vindt u het leuk om samen een stuk te fietsen? We organiseren iedere donderdagochtend een e-bikefietstocht die vanaf wijkcentrum 't Sant vertrekt.
Lees verder

Mensen van De Cammeleur II

09 juli 2018

Jan van Loon is als sociaal werker inmiddels drie jaar actief in het team van ContourdeTwern in Dongen. Hij werkt vooral voor Thuisadministratie, ondersteuning van de baliemedewerkers, ondersteuning van groepen, en wijkwerk. Samen met collega’s gaat hij graag de wijk in.
Lees verder

Een bak bami

04 juli 2018

Als sociaal werker organiseer ik samen met collega’s bijeenkomsten voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Heftig? Soms. Maar vaak is het gewoon heel gezellig. De bezoekers kwamen zelf met de naam ‘NAH-tuurlijk gezellig’, en dat linkt veel luchtiger dan ‘lotgenotencontact’, ‘bijeenkomst voor getroffenen’ of ‘zelfhulpgroep’, toch?
Lees verder

Programma Alzheimer Café

03 juli 2018

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider
Lees verder