Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

NAHtuurlijk/hersenletsel

07 juni 2018

Speciaal voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel én voor diens mantelzorgers organiseert De Driehoek bijeenkomsten. NAHtuurlijk gezellig is bedoeld voor samen biljarten, kaartje leggen, darten of een spelletje doen. Hersenletsel, en dan? is een bijeenkomst voor mantelzorgers om ervaringen en verhalen te delen. De NAH-meetings zijn een samenwerking met Siza en Familiezorg Expertisecentrum.
Lees verder

Informele Cliëntondersteuning

05 juni 2018

Waar kan ik terecht? Wat zijn mijn rechten? Met welke regels moet ik rekening houden? Ik weet niet waar ik moet beginnen. Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Als je zorg of hulp krijgt of zoekt, heb je vaak veel vragen. In die zoektocht heb je recht op gratis en onafhankelijke cliëntondersteuning. Ouders (van kinderen tot 21 jaar) en jongeren van 16 tot 21 jaar kunnen daarvoor in Dordrecht gebruikmaken van Informele Onafhankelijke Cliëntondersteuning van ContourdeTwern.
Lees verder

Jaarverslag 2017

03 april 2018

Samen met vrijwilligers, burgers, netwerkpartners en gemeente Waalwijk werken we aan de uitdagingen van onze samenleving. Dat ‘samen’ is essentieel want succesvol aan de uitdagingen van onze samenleving werken, kun je alleen als je er met z’n allen voor gaat. Lees meer in het bijgaande jaarverslag van het team van ContourdeTwern Waalwijk.


Lees verder

Jaarverslag 2017

03 april 2018

ContourdeTwern is goed 'geworteld' in de Loonse samenleving. Wij zijn bekend met de lokale ontwikkelingen, trends en maatschappelijke vraagstukken en zijn partner in de lokale en regionale netwerken. Samen met vrijwilligers, burgers, netwerkpartners en gemeente werken we aan de uitdagingen van onze samenleving. Met dit verslag geven we een impressie van ons werk. Veel leesplezier
Lees verder

"1200 gram sterk, een wonder"

08 september 2017

Wij kregen een bijzondere handgeschreven brief van een zeer tevreden cliënt binnen op kantoor. De brief is gericht aan Piet, maar wij wilden jullie deze niet onthouden.
Lees verder