Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Dementie en muziek thema-avond

21 oktober 2019

Meneer Janssen zit in een stoel bijna emotieloos voor zich uit te kijken; verloren in zijn eigen wereld. Zo zit hij bijna elke dag. Z’n dochter komt vaak op bezoek, maar ook zij kan moeilijk contact maken.
Lees verder

Mantelzorgers!

21 oktober 2019

Dag in dag uit voor een naaste zorgen, kan naast het huishouden, werk of kinderen een zware belasting zijn. De meeste mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend om te zorgen voor een naaste. De mantelzorg geeft vaak voldoening omdat u zorgt voor iemand waar u om geeft. Toch vindt de gemeente het belangrijk om de mantelzorgers te belonen voor hun tomeloze inzet. Dit doen we met de mantelzorgwaardering en een mantelzorgdag.
Lees verder

Heyhoef-'Muziekfabriek’

18 oktober 2019

De 2e editie Heyhoef-Muziekfabriek zondag 3 november, na zeer geslaagde ouverture. Vorige maand op zondagmiddag 6 oktober werd er in Wijkcentrum Heyhoef gestart met de maandelijkse jamsessies telkens op de eerste zondag van de maand onder de titel ‘Heyhoef-Muziekfabriek’. De 1e editie kende een succesvol verloop met een keur aan muzikanten, gevarieerd aanbod aan genres, grote publieke belangstelling in een prettige ambiance met voortreffelijk geluid en akoestiek.
Lees verder

Amateurkunst in jouw wijk!

14 oktober 2019

Art-fact & ContourdeTwern presenteren ter ere van 25 jarig jubileum, een gratis optreden van The Inspirational Community Gospel Choir
Na afloop kunt u een vrijwillige bijdrage doneren
Lees verder

Beursvloer 2019 groot succes

14 oktober 2019

Op dinsdag 8 oktober vond voor de veertiende keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II-stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches.
Lees verder