Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Vacature VIPvoorelkaar

17 april 2019

Stichting VIPvoorelkaar is een brede welzijnsstichting in het hart van de samenleving van Gilze en Rijen. Zo’n 15 vrijwilligers (ondersteund door een klein team van beroepskrachten) vormen de motor van het VIP. Het VIP is een klantgerichte en vraaggestuurde organisatie en biedt een platform aan iedereen die een maatschappelijke hulpvraag of aanbod heeft.
Lees verder

Help een vluchteling

12 april 2019

Help een vluchteling thuis te raken in Goirle / Riel

Dankzij de vrijwilligers die zich de afgelopen jaren voor hen hebben ingezet, zijn inmiddels veel vluchtelingengezinnen goed ingeburgerd in onze gemeente. Onlangs hebben wij nieuwe vluchtelingengezinnen met verblijfsvergunning mogen verwelkomen in Goirle en Riel. De WOS zoekt voor hen begeleiding en ondersteuning.

Lees verder

Een weg naar gezondheid

11 april 2019

Een weg naar gezondheid – documentaire en lezing
Op donderdag 25 april 2019 vindt in het wijkcentrum Nieuwe Stede (zaal 6), Capucijnenstraat 156, 5025 LK in Tilburg een informatieve lezing plaats over het thema “Een weg naar gezondheid – hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning”. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk, een gift is welkom.
Lees verder

22 juni Buurtbühne Heyhoef

10 april 2019

Leerlingen van gitaarles Nedim Suta verzorgen op 22 juni Buurtbühne van de Reeshof in Tilburg.
Lees verder

Scootmobieldag 2019

08 april 2019

Een leerzame dag voor gebruikers van een scootmobiel en/of elektrische rolstoel op donderdag 16 mei aanstaande. Aanmelden kan tot 9 mei.
Lees verder