Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Déés is Karneval in Heyhoef

20 februari 2019

Op 22 januari om 19.11 uur kon men in Cinecitta terecht voor de voorstelling van Déés is Karneval. De kaarten waren binnen no-time uitverkocht. Maar op 1 maart krijgt men alsnog de kans deze bijzondere documentaire over het Tilburgse carnaval te bekijken, tijdens Heyhoef-Cinema.
Lees verder

Zullen we samen fouten maken?

20 februari 2019

"Zullen we samen fouten gaan maken?" Een prachtige uitspraak die ik opving tijdens gesprekstafel 'Kijk op ouderen', georganiseerd door gemeente Tilburg. Want hoe vaak gaat het niet fout in de communicatie en dus in de samenwerking?
Lees verder

Belastinghulp Tilburg

18 februari 2019

De Belastingservice van KBO Tilburg is al jaren een groot succes. Vorig jaar hielpen de vrijwilligers, met facilitaire ondersteuning van ContourdeTwern, bijna 2.200 Tilburgers met het invullen van de belastingaangifte. Ook de komende maanden staan de vrijwilligers weer klaar voor ouderen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben.
Lees verder

Internationale Vrouwendag

15 februari 2019

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. In Boxtel vieren we dit graag met álle vrouwen, vanaf 18.30 uur in De Walnoot. Alle vrouwen vanaf 14 jaar zijn van harte welkom.
Lees verder

Valentijn bezoekt Westend

15 februari 2019

Valentijn bezoekt Westend Talent in Oisterwijk.
Het is woensdag 13 februari, nog net geen Valentijn maar de sfeer is dik in orde tijdens de koffie-ochtend van Westend Talent. Het is een bijzondere dag. De deelnemers worden vanwege Valentijn verwend met allerlei leuke initiatieven.
Lees verder