Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Voorlezen met Babel

21 juni 2019

Genieten van verhalen in de open lucht
Voorlezen buiten de deur met Babel Bibliotheek Boxtel
In juli en augustus kun je niet alleen ín, maar ook buiten de bibliotheek van Boxtel genieten van de mooiste verhalen! En wat is er fijner dan wegdromen bij een mooi voorleesverhaal in de open lucht?

Lees verder

Vacature INZET078! Dordrecht

20 juni 2019

INZET078! wordt gevormd door een organisatienetwerk bestaande uit ContourdeTwern, MEE Plus, Vivenz, Bibliotheek AanZet, Stichting Anders en MBO Drechtsteden. INZET078! gaat uit van de kracht van mensen en van de overtuiging dat een ieder op zijn of haar unieke wijze een bijdrage kan leveren aan Dordrecht. Wij staan voor een inclusieve samenleving, met oog voor aansluiting bij de leefwereld en de talenten en interesses van alle inwoners.
Lees verder

Zomeractiviteiten Waalwijk e.o

20 juni 2019

In de zomerperiode zijn er volop zomeractiviteiten in Waalwijk en omstreken. Zie hieronder de zomerplanning voor Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle.
Lees verder

Benefietconcert voor Muziekids

14 juni 2019

Zondagmiddag 23 juni 14.30 - 16.30 uur in aula ETZ Elisabeth
Benefietconcert voor Muziekids Studio.
Op initiatief van ContourdeTwern en Factorium Podiumkunsten vindt zondagmiddag 23 juni van 14.30 tot 16.30 uur een benefietconcert plaats in de aula van ETZ Elisabeth aan de Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg. De opbrengst van deze spetterende muziekmiddag is voor de Muziekids Studio in het ziekenhuis.
Lees verder

1e Mantelzorgcompliment 2019

14 juni 2019

Eerste Mantelzorgcompliment 2019 uitgereikt aan familie Solomos! Zelf vindt meneer Solomos het vanzelfsprekend dat hij zorgt voor zijn vrouw, die vanwege een zeldzame spierziekte dagelijks veel ondersteuning nodig heeft. Ook dochter Cathy vindt het niet meer dan normaal dat ze haar ouders helpt bij wekelijks terugkerende taken. Ze doen het uit liefde. Maar het is allesbehalve vanzelfsprekend om dag in, dag uit, klaar te staan voor een ander.
Lees verder