Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Thebe Extra steunt Kookcafé

16 juli 2018

Donderdag 5 juli heeft het Stimuleringsfonds van Thebe Extra tijdens een feestelijke bijeenkomst in Gasterij De Seterse Hoeve in Oosterhout een subsidie van 250 euro overhandigd aan ContourdeTwern Oisterwijk. Het bedrag is bedoeld voor een Kookcafé in de wijk Westend in Oisterwijk.
Lees verder

De kapstok en de haakjes

16 juli 2018

Onder de noemer ‘Beatrix Maatschappelijk Ondernemen’ werk ik al een tijdje samen met het Beatrix College. Leerlingen zetten zich vrijwillig in om de wereld een beetje mooier te maken en leren dat ze niet alleen op de wereld zijn. Kijk, dat zijn nou projecten waar ik dolgraag deel van uitmaak: mogelijk maken dat bewoners – jong én oud – elkaar helpen en ondertussen daar ook nog van leren. Win-win!
Lees verder

Training voor vrijwilligers

16 juli 2018

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw vrijwilligerswerk? Volg de training ‘Vrijwillig in Beweging’. In vijf bijeenkomsten kom je te weten of jouw huidige vrijwilligersbaan nog bij je past.

Lees verder

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

13 juli 2018

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Fietsgroep 't Sant

12 juli 2018

Heeft u een elektrische fiets (e-bike), woont u in de omgeving van 't Sant en vindt u het leuk om samen een stuk te fietsen? We organiseren iedere donderdagochtend een e-bikefietstocht die vanaf wijkcentrum 't Sant vertrekt.
Lees verder