Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Alzheimer Café Tilburg

22 november 2019

Wat is dementie?
Gastspreker is Elke van Drunen, psycholoog GGz Breburg

Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Dementie is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes. Welke vormen van dementie zijn er? Hoe herken ik de verschijnselen? Welke gedragsveranderingen spelen er? Hoe kan ik het best omgaan met een partner, ouder, vriend of kennis met dementie?
Lees verder

Buurtbuhne

21 november 2019

Kerstmatinee Muziekvereniging Andara & Souvenir Jeugdkoor
Zondagmiddag 22 december 15:00 uur verzorgen Muziekvereniging Andara met hun gasten Souvenir Jeugdkoor een traditioneel kerstconcert in MFA De Symfonie te Tilburg Noord.
Het belooft een sfeervolle middag te worden met traditionele en sprankelende kerstmelodieën uit binnen- en buitenland. Orkest en koor zullen ook samen enkele werken ten gehore brengen te weten: Away in a Manger, Midden in de Winternacht, White Christmas en So this is X-Ma
Lees verder

Hard-Rock Event Heyhoef

21 november 2019

Heyhoef-Backstage met IZZID en Lost Insanity
Net zoals vorig jaar zal er weer een Hard-Rock avond georganiseerd worden met een ‘Double Bill’. Deze keer twee zeer gerenommeerde bands uit het hart van Brabant IZZID en de Female Fronted Rockband LOST INSANITY. Het geheel zal opgetuigd worden met de bij de Hard-Rock scene behorende showelementen zoals rook, veel bombast, spectaculaire licht- en knaleffecten. Beide bands staan garant voor een volle brok muzikale dynamiet in de muziektempel van de Ree
Lees verder

Vriendschapsbank genomineerd!

20 november 2019

De Vriendschapsbank van ContourdeTwern is genomineerd voor de Transformatie Trofee 2019!
Lees verder

Alzheimer Café Waalwijk

19 november 2019

AUTISME EN ZELFSTANDIGHEID
Het Autismecafé is een initiatief van ouders voor ouders, familieleden, vrienden en professionals die een kind of partner met een autisme spectrum stoornis hebben, meemaken of begeleiden. Ook voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die vragen hebben over dit onderwerp.


Lees verder