Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Mantelzorgwandeling Boxtel

22 maart 2019

Als mantelzorger kom je er vaak niet toe om er eens op uit te gaan in de natuur. De mooie natuur van de Kampina, eigenlijk ‘bij ons om de hoek’, biedt je de gelegenheid om eens helemaal tot rust te komen. Te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt.
Lees verder

Zonder gedoe vrij

22 maart 2019

Gun mantelzorgers een week vrij per jaar, zonder gedoe
Magazine Margriet en MantelzorgNL pleiten ervoor dat mantelzorgers tenminste één week per jaar mantelzorgvrij kunnen zijn – en dat zonder regelgedoe.
Lees verder

Ondertekening Bijeen Heusden

21 maart 2019

De vier samenwerkende partijen ContourdeTwern, MEE, Farent en GGD ondertekenden op woensdag 20 maart een overeenkomst waarin is vastgelegd hoe zij gezamenlijk hun activiteiten gaan uitvoeren in 2019 en 2020. In de gemeente Heusden is het ‘sociale domein’ bekend als BIJEEN.
Lees verder

NLdoet in Oisterwijk

21 maart 2019

Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.
Lees verder

Feestelijke opening Jeruzalem

20 maart 2019

Op zondagmiddag 31 maart wordt buurthuis Jeruzalem na een maandenlange verbouwing heropend. Tijdens het openingsfeest kun je het vernieuwde buurthuis bewonderen en zijn er tal van activiteiten voor jong en oud.
Lees verder