Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Vriendschapsbank verjongt

17 oktober 2017

De Vriendschapsbank brengt Tilburgers van 50 jaar en ouder met dezelfde interesses bij elkaar. ContourdeTwern startte dit initiatief vier jaar geleden en sindsdien vonden velen elkaar bij leuke activiteiten: de Vriendschapsbank heeft inmiddels liefst 400 leden. Zij kunnen voor een kop koffie en een praatje ook terecht bij een van de drie wekelijkse inlopen.
Lees verder

Wereldarmoededag

17 oktober 2017

Vandaag is De Internationale Dag ter Bestrijding van Extreme Armoede; in 1987 opgericht en erkend door de Verenigde Naties. Wereldwijd vinden manifestaties plaats, bijeenkomsten en andere vormen van samenzijn om stil te staan bij deze dag.
Lees verder

T-Maatje

16 oktober 2017

Jongerenwerk R-Newt en de vrijwilligers Informele Zorg van ContourdeTwern hebben de handen ineengeslagen! In september startten zij met T-Maatje, een project waar jonge nieuwkomers uit onder meer Syrië en Eritrea in contact worden gebracht met kwetsbare bewoners uit Tilburg. De maatjes worden gematched, dus er wordt gekeken naar iemand die bij ze past.
Lees verder

ContourdeTwern in de Maasroute

16 oktober 2017

Donderdag 12 oktober verscheen de Maasroute met daarin een pagina van ContourdeTwern. Met deze keer aandacht voor sportieve wijkactiviteiten voor jong & oud. Het succes van deze activiteiten zorgt ervoor dat er meer helpende handjes nodig zijn. Iets voor jou? De gemeenteraad bracht een bezoekje aan ContourdeTwern en kreeg een goede indruk van het mooie werk dat wij mogen doen. En tot slot besteedden we aandacht aan Waalwijk in Dialoog.
Lees verder

Mes snijdt aan twee kanten

13 oktober 2017

Maar liefst 60 Tilburgse Maatjes mogen komende maanden twee keer gaan eten bij Resto-013 samen met hun cliënt. Zo kunnen meer Tilburgers kennis maken met Resto-013 en wat vooral heel mooi is; het is een laagdrempelige plek om nieuwe mensen te ontmoeten. En ontstaan er misschien wel mooie contacten en vriendschappen.
Lees verder