Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Vrijwilligerssteunpunt zoekt..

15 maart 2018

Het Vrijwilligerssteunpunt zoekt vrijwilligers voor Boxtel, Liempde en Lennisheuvel.
Lees verder

Storing Zuiderkwartier

14 maart 2018

Sinds gisteren is het Zuiderkwartier tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. een storing, ontstaan door een verbouwing aan de balie/bar. We hopen dit zo spoedig mogelijk op te kunnen lossen. Het is nu nog niet duidelijk hoe lang dit precies gaat duren, maar wij houden u op de hoogte. Excuses voor het ongemak!

Lees verder

Sjef Sociaal Werker van 2018

14 maart 2018

Tilburger Sjef van der Klein is gekozen tot de landelijke Sociaal Werker van het Jaar 2018. Dat is woensdag 14 maart, op de Dag van de Sociaal Werker, bekendgemaakt. De pas 26-jarige sociaal werker, voor ContourdeTwern werkzaam in het Tilburgse stadsdeel Reeshof, nam het op tegen collega’s uit Den Haag en Utrecht. Sjef is nu een jaar lang ambassadeur van het vak en de branche en wint enkele mooie prijzen, waaronder 1.000 euro om te besteden aan een project in de Reeshof.
Lees verder

Landelijke 5e plaats NLdoet

14 maart 2018

Op 10 en 11 maart vond NLdoet weer plaats, het jaarlijkse evenement dat in het teken staat van vrijwilligerswerk. Onze intermediair MVO, Albert Rusch, zet zich samen met een team al jaren in voor het evenement in de stad. Hij werd hierover geïnterviewd door Omroep Brabant.
Lees verder

Gouden Toetsenbord in Boxtel

13 maart 2018

“Het Gouden Toetsenbord” verzamelt verhalen geschreven door bekende en onbekende Boxtelaren. Het toetsenbord wordt aangeboden aan mensen die hun verhaal willen vertellen. Actuele verhalen of verhalen over vroeger. Ze kunnen ook gaan over werk of passie of iets wat je raakt. Naastebuur.nl hoopt zo verhalen te bundelen die een beeld geven van wat Boxtelaren bezig houdt. De schrijver van een verhaal kiest een volgende verteller en geeft het toetsenbord door.
Lees verder