Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Het belangrijkste nieuws van ContourdeTwern automatisch in je mailbox. Makkelijk toch!?

Ja, houd mij op de hoogte

Overzicht Het nieuws van ContourdeTwern

wat zoek je?

voor wie zoek je?

waar zoek je?

Jouw mening over Het Kruispunt

18 augustus 2017

Hallo, wij zijn Peter van den Bergh en Karin Willemsen, respectievelijk beheerder en centrumcoördinator van MFA Het Kruispunt. Wij zijn erg benieuwd naar je mening over onze voorziening. Wil jij ons helpen door een enquête in te vullen? Het kost niet meer dan vijf minuten.
Lees verder

Hilverbode 17 augustus 2017

18 augustus 2017

De overhead trekt zich langzaam maat zeker terug uit grote delen van het maatschappelijk leven. Burgers kunnen echt niet meer altijd en overal een beroep doen op rijk, gemeente en provincie maar gelukkig ontstaan er nieuwe initiatieven die de gaten opvullen die de overhead laat ontstaan.

Lees verder

Uit: Hilverbode 17-08-2017

17 augustus 2017

Mantelzorg is een veelgebruikte term. Zeker de laatste jaren horen we deze term nogal eens vallen. Mantelzorger ben je als je langdurig voor een chronisch zieke, een gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit je omgeving zorgt. Uit onderzoek is gebleken dat in Hilvarenbeek zo ongeveer 1000 mantelzorgers telt. Deze mantelzorgers wil de gemeente een compliment geven, in de vorm van het mantelzorgcompliment.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht

16 augustus 2017

Er zijn weer interessante vrijwilligersvacatures. Lees verder en klik door om de vrijwilligersadvertentie die in week 33 in het Goirles Belang stond, te openen.
Interesse? Neem contact op met marleenvanesch@contourdetwern.nl
Lees verder

Alzheimer Café Tilburg

16 augustus 2017

Deze editie geen inhoudelijk thema, maar een feestelijke avond in het kader van Wereld Alzheimer Dag. Met gezellige muziek van Jolanda's Muzikale Zonnestralen, een hapje en een drankje. Aanmelden vooraf is niet nodig en de toegang is gratis!
Lees verder